anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am un motan pe nume tuffy. el nu a mai venit de 2 saptamana si 6 zile! ce sa fac? ce i s-a intamplat? care-i partea rea si care-i partea buna? ii ofeream toate conditiile!? ce i s-a intamplat? FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Si eu avem o pisicuta si a fugit crying dar m-am trezit cu ea la usa dupa 3 luni sa speram ca o sa se intoarca si in cazul tau

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Buna.

Si mie mi s-a intamplat asa. Am crezut ca a fugit, dar nu a fost omorata de cineva. Poate si in cazul tau, a omorat-o cineva.
Daca ii ofereai toate conditiile, dupa cum ai zis, nu avea de ce sa plece.

Pa, pa.

| DennK a răspuns:

Du-te la un pet shop.

| deeea_1471 a răspuns:

Nu baga in seama ce spun ceilalti ca a calcato masina sau a omorato.Eu stau la bloc si am 2 pisici.am fata si baiat.Sunt mama si fiu.Ma rog si baiatul il am de cand sa nascut.Deci nu a fost niciodata pe afara.intr'o zi cand m-am intors de la scoala nu l'am mai gasit.il cautam ore intregi si ma gandeam ca daca i e frig(era acum o luna asta) daca nu are ce manca, daca l'au batut alti motanii... dar sa intors.defapt l'am gasit i fata blocului. Faza cu motanii e ca pleaca dupa pisici de fapt.probabil se descurca dar o sa se intorca sigur. funda?