Absolut, nu te uiți la răspunsurile mele?, sunt plin de emoticoane.
Toti nervi din lista lunga de cauze nu face la un loc cat " ...periatul covoarelor.Cea din urma pur si simplu trezeste vulcanul din mine."
Ce comoară va fi această postare pentru trolli...
Acum vor ști negreșit pe cine și cu ce să enerveze.
Apropo, mă enervează când pică netul, sunt nevoită să dau drumul la televizor (posturile românești mă scot din minți), vecinii au chef de manele (și îl au de obicei noaptea) sau nu sunt lăsată să dorm. Cel care mă trezește devine cel mai mare dușman al meu până îmi beau cafeaua. Fac urât și sunt șanse mari să și înjur sau să trântesc o privire...
Dar sunt mult mai multe lucruri care mă dezamăgesc, decât cele care mă enervează. De enervat, nu mă enervez des. Și oricum, enervarea o consider pe unde productivă. Nu o văd neapărat ca pe ceva negativ.
Chiar dacă e o formă de slăbiciune, poți extrage lucruri bune din ea, s-o faci să lucreze pentru tine.
Deși mă enervează și enervarea.
Of, da' multe ne mai enervează...
Dar sa stii!
Pe celelalte le mai ignor, mai fac o ironie, haz de necaz, gasesc eu ac de cojocul lor, dar cand vine vorba de periatul covoarelor...numai gandul ma face sa vreau mai degraba sa le arunc in secunda urmatoare, iar cand ma si apuc de ele...pe la jumatatea operatiunii simt ca turbez
.Am spus ce am spus pentru ca este unul dintre lucrurile care ma fac sa ma enervez automat, in adevaratul sens al cuvantului(si, bineinteles, pentru a da o nota comica romanului)
.A, si inca un lucru ma mai enerveaza: robotelul asta care vrea cu orice pret sa-mi modific eu postarea datorita "migrenelor" lui
.
Filosofic vorbind, 2 chestii:
1) cand dezghet frigiderul, spal, lustruiesc, imi vin idei, schimb ordinea cutiilor, asez totul in ordine alfabetica, dupa culoare, IKEA ar fi invidioasa pe arhitectura cratitelor mele. Bag frigiderul in priza fericita de parca as da drumul la instalatia de la brad siiiiiii NU SE MAI INCHIDE USA! Scot din priza, stric designul borcanelor, indes, imping si fac un talmes-balmes. Dar se inchide. Asta ma enerveaza maxim!
2)De pe TPU nu ma sfiesc sa spun: incepe cu "L" si se termina cu "rea" ma enerveaza, filosofic vorbind, desigur...
N-am mai avut rabdarea de a citi toate postarile de aici, dar presupun ca multe lucruri care-i enerveaza pe unii, ar putea sa ma enerveze si pe mine, inclusiv ce ai mentionat tu in intrebare.
Cred ca cel mai mult ma enerveaza cand cineva imi subapreciaza(sau critica in necunostinta de cauza) munca, neavand nici cea mai vaga idee despre cat de mult m-am chinuit cu timpul care mi-a fost dat.
Vai, asa ceva pur si simplu nu se face!
Totusi, o poti spune, filosofic vorbind, dar trebuie sa duci mana catre gura, cand rostesti vreo ocara, tinand degetul mic ridicat gratios ca-n tablourile lui Scheffer von nustiucum http://digital.belvedere.at/emuseum/media/view/Objects/4078/25344; jsessionid=0445664094805582E53218F716E77157? t:state:flow=09d9303b-09e9-4936-90bd-359ac771504a
(scuze pentru off topicul de duminica)
Pe lângă ce ai enumerat tu mai sus, nu suport minciuna, acum referindu-mă și la TPU, și la viața reală. Nu suport să mi se vorbească pe un ton destul de ridicat, fără nici un motiv. Mă scoate din sărite nesimțirea și prostia unora. Nu suport oamenii cărora le explic de milioane de ori, și ei nu înțeleg nici atunci, explicându-le foarte, foarte clar. Mă enervează, în special, celor care le explici că nu sunt amuzanți, dar, în continuare ei își susțin ideea lor, și anume că sunt amuzanți. Nu că mi s-ar părea ceva anormal să își susțină omul respectiv ideea, dar până la urmă, când ii spun o mie de oameni, trebuie să înțeleagă.
Momentan, în viața reală nu prea am astfel de probleme, dar pe TPU am avut câteva în trecut. În fine, acum contează doar prezentul.
Eu nu suport iubirea neimpartasita! Este cea mai dureroasa chestie care ti-o poate oferi cineva vreodata! Mai bine mi-as da cineva cu barosul in cap,sau orice altceva,dar sa aud un simplu"Te iubesc".de la persoana iubita,scuze, am facut greseala de exprimare:iubesc, persoana iubita
, dar ai inteles tu, oricum.
Later edit (idee copiată, cică se poartă): Mă enervează oamenii care își șterg profilul de pe TPU. Poate îmi explici tu care este ideea, căci sinceră să fiu eu nu o înțeleg. Adică bine, ți s-a acrit de site-ul ăsta, ești dezamăgit... bla bla bla și na na na, dar de ce să ștergi munca ta, de ce să o supui anonimatului și confuziei. Eu una am întâmpinat problema asta și mi-a adus frustrări nenecesare, am vrut să citesc postările diferiților utilizatori, deveniți în urma cererii lor anonimi, cu gândul că am ce învăța de la ei, bune, rele, tot tacâmul, dar ia-i de unde nu-s, căci amabilii au avut deosebita considerație de a ne întoarce dosul și: Pa, la revedere. Și eu am rămas cu: Bine, bine, dar eu, eu cu cine votez?!?
Într-adevăr, pentru cei rămași poate fi deranjant. Și eu de multe ori m-am lovit de această problemă. Dispar oameni și rămân doar fantome sau nici atât...
Dar probabil au ei motivele lor de a nu vrea să fie găsiți de nimeni sau de a pleca și a da totul uitării, de parcă nici n-a existat. Nu-i condamn, cu toate că înțeleg cu greu. Încerc să mă adaptez.
Aoleu, ce supriză! Pe unde ai mai umblat?
Vreau. Cum să nu vreau? Îmi plac poveștile de mică. Apropo, știai că Baia Mare o are mare?
Ok,acum 1 minut m-a sunat aia mică,și m-a anunțat că vine să-mi gătească.Cam într-un sfert de ceas e la mine,așa că timp nu prea am să îți scriu toată povestea,dar tu nu te superi,că ești o fată bună,nu-i așa?
Nu zici că săptămâna trecută a venit să-mi facă niște cartofi pai,și n-a fost tigaia bună, de au ieșit cruzi?
Nu mai zic nimic...
Bine, vorbim, a ajuns, pa!
Da, kilogramele în plus au și ele un talent deosebit de a ne strica ziua. Dar la cât gătiți voi acolo, nici nu mă mir.
Te pup și eu. Somn ușor.
Și frigiderul tău îți face declarații fierbinți, de ți se face milă și-l dezgheți?
http://i.imgur.com/mdezR.jpg
Toţi avem un lucru care ne enervează, un lucru pe care nu îl suportăm.
Eu, spre exemplu, nu suport lipsa celor „7 ani de acasă" de la unii oameni.
Lipsa respectului este un alt lucru care mă scoate din sărite. O persoană mai în vârstă trebuie respectată, mai ales dacă nu prea o cunoşti.
Persoanele care nu argumentează nimic fac şi ele parte din lista mea de lucruri enervante.
Cei care nu pricep nimic sunt aproape cel mai enervant lucru. Spre exemplu, vii cu argumente cât se poate de sănătoase şi corecte, explicându-le de milioane de ori, iar ei, crezând că au dreptate, încep iar să îşi susţină ideea. Adică, nu că aş avea ceva împotrivă, susţinerea proprilor păreri, nu este un lucru rău, însă nu poţi să o ţii la infinit tot susţinându-ţi propria-ţi idee, efectiv greşită.
Multe lucruri enervante sunt pe lumea aceasta, însă dacă aş sta să le enumăr acum pe toate, aş termina răspunsul peste 10 ani.
Îţi doresc o zi superbă.
Salutare tuturor, eu ma numesc Dani, n-as vrea sa deranjez aceasta comunitate minunata si atat de importanta pentru liderul ei NOname, dar acest 'ezoterism virtual' ma intriga din cauza faptului ca toti cunosc problema si se bat cu pumnul in piept, dar nimeni nu are curajul sa o infrunte.
Iar intrebarea mea este: oare cati dintre voi ati sari in ajutorul unui prieten aflat in primejdie, doar din principiu, pentru ca stii ca nu e drept ca acesta sa sufere din cauza unui prost, si cati veti da bir cu fugitii ca apostolul Petru?
Daca ati fi la terapie in grup si ar veni un prost agresiv, rau, nesimtit, arogant sa o insulte pe NOname sa zicem, cati ii veti sari in ajutor? sa intorci celalalt obraz sau sa ripostezi?
Aoleu, Dani, nu-mi speria invitații. De unde atâtea tufișuri?
Suntem o țară de spectatori și comentatori și m-am cam împăcat cu ideea, scoțând popcornul și eu, desigur, cum altfel?
http://www.tpu.ro/......entariile/
Trebuia să ne naștem undeva prin Spania. Ce ne-ar mai fi plăcut corida...
Bere sau popcorn?
Cameramanul macar daca filma mai aproape sa dea la politie, mi-ai adus aminte cand eram la scoala generala am 'salvat' buzunarele unui coleg de niste tigani care faceau turul de geci, iar fraierul, de altfel 'cel mai bun la bataie din clasa' si-a luat portofelul si a plecat sa joace fotbal lasandu-ma singur cu tiganii. Data viitoare am sa filmez si eu