NOname
| NOname a întrebat:

Există ceva ce efectiv vă scoate din sărite?
Eu, de exemplu, am ce am cu răutatea gratuită - cea fără motiv (real), mai mult din plăcerea de a răni sau de a se da superior/interesant - și cu prostia dusă la extrem, impenetrabilă, plină de aroganță, nesimțire și încăpățânare, când și dacă explici de o sută de ori același lucru pe înțelesul unui copil de 5 ani, aducând mii de argumente cât se poate de solide, clare și logice, tot nu ești înțeles și se insistă pe aceeași idee fixă și profund greșită și absurdă, care îi mai și influențează negativ pe cei care poate încă nu au o părere bine formată, în special copiii (nu înțeleg de ce măcar nu se tace).
Pe voi ce vă enervează cel mai mult? Cu ce nu sunteți de acord? Ce vă revoltă?
Postez aici ca să ne revoltăm împreună și să ne descărcăm, cine ce are de descărcat, filosofic.
Dar într-un mod cât se poate de civilizat, vă rog, ca să nu fim dați afară.

70 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru Leon):

Data viitoare identifică din timp "fraierii". Nu merită să sufere toți pentru 2-3 ingrați.

Răspuns utilizator avertizat
| Leon a răspuns (pentru NOname):

A trecut mult timp de atunci, si multi fraieri obsedati, cu constiinta 'infectata' si neuroni sedati de interese care mai de care mai tampite.
M-a cam luat si pe mine sindromul asta al indiferentei active si am ales sa plec din tara sa inteleg si eu mai mult din viata asta.
Deci popcorn si cola, ne ducem frumos la geam si numaram cati zombi sociali ne trec prin fata ochilor.

NOname

Http://www.youtube.com/watch?v=QteSzwrjs34

| Leon a răspuns (pentru NOname):

Tipul clasic de 'haleluia sistas' care intampina greutati in a se ridica la exigentele societatii, avand o educatie, o mentalitate si o constiinta mai aerisita. Un exemplu de 'creier neinstitutionalizat', fain mersiwinking

NOname

Mă bucur că ai reușit să extragi esențialul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Bună.Ea nu are net,iar eu n-am timp.Iar când are net,tot își șterge din conturi, că se enervează pe ce răspunsuri primește, dar mai bine s-ar supăra pe ce întrebări pune.În fine - se alintă și ea, că doar la asta se pricepe cel mai bine, nu?
OK.Am făcut o lună de când sunt in țară, sau mai exact s-a împlinit o lună de când m-am hotărât să rămân aici.Pe 1 Mai a făcut 18, am sărbătorit frumos,iar apoi i-am dat cadoul - i-am zis că nu mai plec,și deci am renunțat la tot ce aveam acolo,prieteni,serviciu,bani,liniște, și altele...
Și acum suntem împreună.M-am stabilit în orașul ei, lucrez aici, ne vedem aproape în fiecare zi, și încercăm să iasă ceva frumos.Deci s-a terminat cu tastatura, monitorul, mail-uri și altele...
Dar e greu, înțelegi tu.Deocamdată ea n-a povestit la nimeni despre noi,și nici n-o s-o facă prea curând,dar eu am zis să mai aștept,că nu se știe niciodată când se enervează rău,și dacă nu mai are conturi de șters pe TPU,poate se duce la maică-sa în cameră și-i zice s-o șteargă de la întreținere...
În fine,după cum vezi sunt cam indispus, așa că nu-ți mai povestesc acum, dar mai vorbim, da?
O seară frumoasă, draga mea.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Ioi, ce veste grozavă! Ce mă bucur pentru voi! Sunteți criminali!
Vă felicit din suflet. Iar micile problemuțe se vor rezolva pe parcurs. Dă-le timp, nu te consuma!

Poate o să avem și prima nuntă pe TPU, în direct. Să știi, la cât de repede vă mișcați, nu m-aș mira.
Sunt mândră de voi, sincer.
Iubiți-vă mult! Pup cu drag.

| Domiinic a răspuns:

Sunt un om care uraste multe chestii cateva ex tarfele, tigani, smecheri de duminica etc.

| RubyDonnahue a răspuns:

Cel mai rau ma enerveaza persoanele prefacute! Cum spun eu: Mai bine o diavolita politicoasa decat o sfanta prefacuta!