Ma gandesc ca este sper binele meu, pentru sanatatea mea. Ai nevoie, pe langa vointa si de muuulta autodisciplina. Aici e mai greu. Dar te gandesti cat de multumita vei fi atunci cand vor aparea primele rezultate. Iei o pereche de jeansi care acum nu te mai incap din cauza celor cateva kg in plus si iti propui sa slabesti atat cat sa intri din nou in ei
si jeansii si restul hainutelor favorite care acum nu mai stau bine pe tine. Poate fi si asta un impuls.
Te distrugi pe interior daca te uiti la poze cu vedete din revistele photoshopate, daca te uiti la cum arata-i acum nu stiu cati ani in urma. Fiecare gram, kilogram in minus este o noua speranta catre refacere. Nu trebuie sa ne punem tinte inalte de la inceput si sa vrem sa le atingem in 5-10 zile, deoarece ne-am distruge, vazand ca nu ne merge asa de repede. Dar cu siguranta in timp se vor vedea schimbarile!
Thinspiration.Sau poze cum ai vrea sa arati (de ex cat de slaba ai fost vreodata) si poze cum nu ai vrea sa arati ( o poza cand aveai mai multe kilograme decat acum).
Poti sa mananci mai multe fructe si salate nu trebuie sa mananci grasimi pentru ca se pun pe sold.si eu incerc sa slabesc si la mine merge adica aveam 43 kg si acum am 41
Adinic940 întreabă: