| SMTHING a întrebat:

Funda! Azi l'am vazut pe prietenul meu vorbind cu doua fete... el a observat ca ma uitam spre el. dar el nici nu a avut curajul sa vina si sa'mi spuna ca nu e ceea ce pare... dupa o ora prietenul lui ma suna si imi spune daca sunt suparata pe el.Eu nu am zis nimic.am inchis telefonul.si sa nu credeti ca el na vb ca's prietene pentru. ca una dinte ele e dusmanca mea. iar celalalta e pe cale sa devina dusmanca mea.deci ce sa fac.sa mai fiu cu el sau nu?

7 răspunsuri:
| dienuk a răspuns:

Pai, eu cred ca cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu el inainte sa iei o decizie pe care ai putea sa o regreti mai tarziu. happy cine stie, poate chiar nu e ceea ce pare. bafta

| sasha a răspuns:

Pai nu stiu poate chiar nu are nici o treaba cu ele vezi si tu vorbeste cu el intreaba-l ce o vorbit cu ele si vei simti sigur daca minte atunci spune-i pa si trimitel la alea 2

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Eu una nu as mai fi cu el. Dar daca chiar il iubesti si vrei sa ii mai dai o sansa alegerea e de partea ta nu a utilizatorilor TPU.Noi doar iti dam sfaturi, dar tu trebuie sa-ti asculti inima.

| Ana a răspuns:

Pai mai intai vorbeste cu el si dup aceea poti sa iei o decizie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te pripi.
Ti-a trimis mesaj dupa deoarece s-a simtit vinovat, deci e clar ca a fost ceva la mijloc. Vorbeste cu el si explica-i ca nu-ti convine ceea ce face. Daca mai vrea sa fie cu tine, sa renunte la aceste proaste obiceiuri.

| love44katyp a răspuns:

Nu crezi ca ar fi mai bine sa vezi ce s-a intamplat cu adevarat si sa nu mai banuiesti?

| stresu a răspuns:

Mai copil, cati ani ai tu de ai atatea dusmance? Imi zice mie "stresu", dar cred ca esti tu mai stresata ca mine. Vorbeste cu el si rezolva problema, care mai mult e creata de tine decat exista. Nu merita sa te desparti de om daca tii la el pentru o prostie. Pana la urma vorbea, nu facea altceva cu elethinking
Ai mai multa incredere in prietenul tau si lasa dusmania pe cand mai cresti ca irosesti bunatate de energie degeaba!