| EvangelineDS a întrebat:

Gerontofilie, pro sau contra? http://dexonline.ro/definitie/gerontofilie

17 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Contra, nu-mi plac perversiunile.

| Vans a răspuns:

Ţi-ar plăcea să vezi o tipă de 17 cum se linge cu unu de 45?

| Wøodenpints a răspuns:

Pro, atâta timp cât asta nu mă afectează pe mine în mod direct. Adică, atâta timp cât nu-s eu ăla nevoit să şi-o bage într-o octogenară, chiar nu-mi pasă de cine sunt atraşi alţii sexual.
Aşa cum unuia îi plac femeile îmbrăcate în iepure, în sora lu' Batman sau în asistentă, aşa e şi dreptul altora de a şi-o băga în bucăti de carne aflate în putrefacţie.

| Decrepit a răspuns:

Am o baba exact sub mine, nu-s gerontofil... laughing

Contra.Mi se pare dizgratios si o dereglare de ordin psihic cu efecte negative. Daca la pedofilie urlam ca din gura de sarpe, de ce n-am urla si la gerontofilie?

| Musique a răspuns:

Pro.Nu e treaba mea ce fac ceilalți, și nici a celorlalți de ce fac eu.

| KristalPop a răspuns:

Pro.

| mona a răspuns:

Contra.

| fadnox a răspuns:

Dragoste -pro, perversiune -contra; fiecare cu parerea si viata lui, pana la urma

| Andruşcă a răspuns:

O consider o problema la cap.

Dar cat timp nu se ling in fata mea pe strada, problema lor, nu ma intereseaza ce fac la ei in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra.
E un caz patologic, un dezechilibru psihic.
Eu numesc pedofilie și gerontofilie și dragostea aia în care fata are 14 ani și „iubitul" ei vreo 20. Mă refer că gradul de maturitate psihică (și fizică și aici mă refer la sex) este diferit. Una vezi la o vârstă, ai anumite pasiuni, principii, experiență de viață, nu sunteți pe aceeași lungime de undă.
Revenind la gerontofilie. Am văzut pe aici spunând unii că sunt pro pentru că nu îi interesează ce fac ceilalți atâta timp cât nu îi deranjează pe ei. Mi se puțin greșită exprimarea, înseamnă că și ei ar arde o babă, la modul figurat, desigur. Dar nu putem fi ignoranți sau sociopați, deci îmi pasă de cel de lângă mine. Desigur, nu plâng că e gerontofil, dar sunt contra acestei dereglări, așa cum e și cu pedofilia. La homosexuali mai înțeleg, se iubesc pur și simplu, dar măcar sunt de aceeași vârstă.

| EvangelineDS explică (pentru Wøodenpints):

Daca ai fi mai batran, sa zicem 50 de ani, ai iesi cu una de vreo 18 ani?

| Wøodenpints a răspuns (pentru EvangelineDS):

Doar nu o să ies cu fosile de vârsta mea. Dar ca să ieşi cu una de 18, trebuie pe lângă bătrân să mai fii şi bogat.

Deci, chiar nu m-ar deranja dacă (în cazul în care apuc 50) la vârsta aia mi-aş băga-o în ceva tânăr ce-mi poate fi fiică. Adică, ce aş avea de pierdut?

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci eu dacă sunt de acord ca alţii sa ardă babe, înseamnă că nu m-ar deranja să ard şi eu o babă? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu neapărat. Probabil ești undeva la mijloc, dar nu susții gerontofilia thinking

Nici nu o susţin, nici nu sunt împotriva a ceva ce nu mă afectează. Aş fi un cretin care-şi dă prea multă importanţă să îmi pese de ce fac alţii în pat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Păi să spunem că ție nu îți plac manelele, deci ești contra lor. Deși nu te afectează decât dacă dau vecinii muzica prea tare. Dar ai dreptul la o părere, indiferent dacă nu te afectează.

Una e să-ţi spui o părere despre ceva, sau să nu fii de acord cu ceva, alta e să fii contra ceva.
Nu mă deranjeaza existenţa manelelor sau că există lume care le ascultă, aş fi idiot dacă m-ar deranja ceva doar pentru că există. Din partea, să asculte toată lumea manele, atâta timp cât nimeni nu mă obligă să le ascult, n-am nimc cu ele.
Sunt împotriva manelelor doar atunci când mă afectează în mod direct, când văd grătarangii care îmi disturbă linistea cu muzica lor. Dar dacă omu ascultă la căşti sau în casă, la un volum rezonabil, n-am absolut nimic cu ele.
La fel şi cu homosexualii, necrofilii sau alte naţii de oameni care aleg să şi-o bage în ce nu mi-aş băga-o eu. Atâta timp cât eu n-am de suferit din asta, pot să şi-o tragă şi cu o carcasă de porc în putrefacţie, dacă le face plăcere.