Nu
am lucruri mai bune să mă facă fericită în viață dar îți dă puțină satisfacție când vezi că ajutat cu adevărat pe cineva (când primești feedback de la persoana respectivă)
Pai cum? Ce întrebare e asta? Îți dai seama ce răsplată mare am în ceruri fiindcă am ajutat 1807 membri ai comunității? Dă-ți seama tu ce răsplată mare o sa ai.
Nu e vorba de rasplata, nu ai inteles intrebarea
Ba am înțeles întrebarea. Ai întrebat despre gradul de fericire dacă a crescut. Din răspunsul meu reiese clar ca a crescut foarte mult din cauza faptului ca voi fi răsplătit substanțial în ceruri. Dacă ție nu-ți convine ca eu ma bucur din cauza răsplătii și nu din cauza actului în sine e problema ta. Bine, a fost oarecum o gluma fiindcă am crezut ca ai întrebat în gluma dar se pare ca ești cât se poate de serios asa ca răspunsul meu serios e nu, nu a crescut deloc. Am avut și unele satisfacții ce-i drept dar și multe frustrări.
Când vad ca persoanele mulțumesc apoi pentru răspuns și chiar ii ajut, atunci ma bucura.
Epicurus credea ca a ajuta pe alti, a trai in comunitati mici, a fi un om invatat este scopul vieti, de aici si intrebarea mea, el nu credea ca bani, sexul, luxul aduc fericirea
andeeee întreabă: