anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, ajutor! Am 16 ani, traiesc intr-un corp de băiat dar sunt fata, simt ca sunt blocat in corpul asta de băiat, mereu in conștiința mea sunt fata dar incerc sa maschez asta.e foarte greu. Când eram mai mic mă îmbracam cu fusta surorii mele mai mare decât mine cu un an happy acum ea e in cer...Nimeni nu știe ca eu sunt de fapt fata și mie foarte greu sa le zic părinților mai ales tatălui meu, stiu ca nu voi fi acceptat decât dacă o sa mor mai mult ca sigur, mă tai pe maini..sufăr foarte mult dim cauza ca nu pot sa fiu eu. Plus că, ca fata sunt foarte frumoasa și emotiva. Nu pot sa mai rezist așa, sa trăiesc mereu in corpul asta. Unii oameni nu inteleg cum este, probabil o sa îmi ziceți ca am probleme și ca mai bine mă omor, adevarul e ca singura cale sa scap de tot de viața asta e sa mă omor și cred ca o voi face dacă nimeni nu ma va intelege. Sufăr mult din cauza ca sora mea numai e, a murit acum aproape un an, eram mereu de nedespărțit mereu făceam lucrurile impreuna, ea e singura ca m-ar fi inteles. Doar asta îmi doresc sa devin fata, de fel sunt foarte "rușinos" probabil din cauza ca nu pot fi eu. Doar asta îmi doresc sa fiu eu.Ce părere aveți, merita sa mă descarc și sa le spun părinților ca de fapt sunt fata și am fost mereu doar ca nu am putut sa spun asta din cauza
ca nu voi acceptat..prietenii mei va da-ti seama ca nu vor mai fi prietenii mei și asta e dureros..Doar vreau sa stiu de la voi dacă mai merita sa incerc sau sa pun punct, sora mea stiu ca nu vrea sa mor ci sa mă bucur de viața, ca ea sa trăiască prin mine. Ajutor sad

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Știu să spună când ai febră, pentru că se simte la atingere. Deslușirea tainelor minții are nevoie de ani întregi de studiu și nici măcar atunci, după îndelungi ore de învățat, cercetat, mintea nu e deslușită decât într-o mică măsură.
O să mă apuc de reparat mașini, doar pentru că știu să conduc. N-are relevanță că nu-s mecanic și că știu doar cum să pun antigel și parbrizol...iar omul nu e o bucată de fier. Mă rog, trecem peste.
Bun, ascundem noi adevărul, dar dacă se duce la psiholog sau psihiatru, ce crezi că o să-i facă? Crezi că o să-i schimbe gândirea și o să i-o transforme într-una echivalentă sexului masculin? NU! Nu o vor face decât să-și accepte sexualitatea așa cum e, să-și înțeleagă sentimentele, să încerce să-i facă și pe cei din jur să accepte și să înțeleagă și va fi îndrumată către un medic care să-i dea tratament hormonal, astfel încât să înceapă transformarea.
Voi nu sunteți conștienți că e o situație delicată? Nu vedeți că omul nu e deloc fericit cu ceea ce e în momentul de față? Venind cu remarci atât de urâte, ce credeți că schimbați? Vă zic eu: absolut nimic; cel puțin nu în bine. Eventual reușiți să-l adânciți în starea de tristețe în care deja s-a cufundat.

88 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Si eu vreau sa te bucuri de viata, nimeni nu-i nimeni sa-ti ia asta, crede-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexSalling):

Mă bucur foarte mult ca sunt și persoane ca mine, care mă inteleg. Dar eu nu vreau sa mă duc in alte locuri ca sa fiu acceptat, vreau sa mă accepte familia, prietenii vreau sa fie cum e acum doar sa fiu fata intelegi..Hai sa vorbim in privat te rog mult

| AlexSalling a răspuns (pentru anonim_4396):

Va trebui sa fie pe Facebook, caci nu pot sa trimit mesaje fiind junior. https://www.facebook.com/JurjescuAlex717

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate statusul junior, nu-mi permite sa-ti trimit mesaj inapoi. Daca nu ai, fa-ti un cont fals pe Facebook, si nu vom intampina restrictiile TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexSalling):

Am vazut de ce nu-ti pot trimite mesaj inapoi, de la setarile contului tau, permite primirea mesajelor de la toti mebrii TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai vrei sa vorbim?

| Zsolt15 a răspuns:

Daca vrei sa fii fata poti fii, esti libera sa faci ce vrei, uneori si eu imi doresc sa fiu fata(doar de curiozitate nu altceva sau permanent)daca te iubeste familia te vor accepta sau vor vorbi cu tine, eu zic ca unii prieteni te vor accepta si veti ramane prieteni(adica daca as avea un prieten si ar vrea sa fie fata nu ar fi problema, tot el va ramane doar ca va fi fata)viata e scurta si trebuie sa experimentam, daca tu asta vrei asa sa faci happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Zsolt15):

Mulțumesc ca mă sustii, mă iubește familia dar nu cred ca vor accepta...îți trimit o poza cum arat ca fata

| Zsolt15 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ti-am cerut sa imi trimiti poza dar daca vrei atunci ok happy

anonim_4396

Doar sa îmi spui părerea ta dacă arat bine ca fata happy

Ok,si cum trimiti?

Ba,sigur ai fost baiat? laughing

anonim_4396

Da..corpul greșit adică, arat bine ce sa zic laughing nu zici ca sunt băiat nu? Mai bine big grin Mami și tati nu m-au văzut cum arat ca fata deci cred ca va fi un șoc... sau nu stiu va fi greu sa le zic.Numai suport sa fiu baiat

Pai nu ti-ai lasat par peste noapte, ai tai sunt plecati?

anonim_4396

E o peruca, a fost a surorii mele pentru ca avea leucemie si i-a cazut parul stii tu.Ea a murit anul trecut in iulie...e foarte greu

A,imi pare rau sa aud

| anonimg a răspuns:

Daca Dumnezeu te-a facut baiat, atunci traieste ca atare; nu pot sa fii fata. Altfel, mai tarziu vei avea probleme de personalitate cand vei dori sa ai o relatie cu o persoana de sex opus.
Daca esti baiat, atunci asa trebuie sa fii, asa trebuie sa gandesti, si asa trebuie sa te comporti. Fara efort nu vei putea sa faci asta; dar se va merita. Merita sa lupti ca sa gandesti si sa traiesti asa cum te-a lasat Dumnezeu.
Imi pare rau pentru sora ta; trebuie sa acceptam suferintele care vin in viata noastra, si sa ne incredem in Dumnezeu pentru ca El stie ce este cel mai bine pentru fiecare dintre noi.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar arati ok

| Victoria18 a răspuns:

Tu ai tulburare de personalitate. E ceva normal la adolescenti. Cine stie ce evenimente negative te-au influentat. Un psiholog daca nu un psihiatru te-ar ajuta cel mai bine sa te simti bine cu sexul pe care il ai si sa scapi de dorinta de a fi fata.

| anamariarot a răspuns (pentru Victoria18):

Ai studii care să-ți permită să pui diagnostice de tulburări de personalitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Victoria18):

Nu stai liniștită, am fost fata din totdeauna, când eram mic îmbrăcam cu fustele surorii mele.Si îmi doresc sa devin fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anamariarot):

Oricum nu am nicio tulburare de personalitate cum zice Victoria18, e ceva cu care m-am născut n-am cum sa schimb asta și nici nu vreau sa rămân baiat e foarte greu pentru mine, plus ca sunt foarte emotiv.Am văzut pe YouTube multe fete transcenderea și arată bomba și chiar au o viața frumoasa ca de exemplu Chloe Arden

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Mulțumesc big grin

| RainmakerX a răspuns:

Pozele respective nu se mai pot vedea asa ca o consider ca arati ok ca fata, asa cum au zis si ceilalti. Ideea este ca daca esti rusinos sau ai anumite caractere predominante la fete, asta nu inseamna ca esti fata. Toti avem si o parte feminina, diferenta este ca la unii baieti caracterul masculin este mai accentuat.

Tu probabil ca ai fost nedespartit de sora ta, ai crescut cu o fata si ai dezvoltat comportamentul uneia. Nu este nimic ciudat in asta.
E chiar normal. Copiii se dezvolta in functie de exemplele din jurul lor.

Totusi... nu esti fata. Sexul este dat (sau cel putin ar trebui sa fie) de ce ai in pantaloni. Pana la urma cam asta e si ideea cu sexele - reproducerea. Faptul ca tu crezi ca esti intr-un fel (introvertit, extrovertit, bun, egoist, calm etc) nu are nicio legatura cu sexul.

Mi se pare o mare prostie... sa-i spui cuiva sa se comporte intr-un fel numai pentru ca este fata sau baiat. Sexul inseamna reproducere. Atat.

Poti sa te comporti ca o "fata" chiar daca e prost spus si tot sa gasesti persoane care sa fie alaturi de tine, care sa te iubeasca etc. Bine, nu o sa poti alerga pe strada imbracat in rochie (depinde cat de mult semeni cu o fata) dar in principiu nu exista lucru pe care fetele il pot face si tu nu. (excludem reproducerea) Urmeaza-ti pasiunile si gaseste o cale de mijloc. Nu ai cum sa devii o fata fizic dar asta nu trebuie sa-ti schimbe caracterul.

Nu cred ca ai de ce sa-ti alarmezi parintii. Este o perioada mai grea si sunt convins ca o sa treci peste. Persoanele care sunt alaturi de tine acum o sa fie si in continuare. Asa functioneaza prietenia/iubirea adevarata.

In alta ordine de idei, ti-as sugera sa mergi la un psiholog, nu pentru conflictul dintre caracterele tale, ci pentru dificultatile prin care ai trecut in ultimul timp. Poate ca te ajuta putin la moral.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Victoria18):

De fapt e doar chimie. E vorba de hormoni. Toti embrionii sunt feminini in primele zile de existenta, apoi unii devin masculini sau nu. Se intampla uneori ca gena masculina sa se activeze tarziu, si fatul se dezvolta ca organism feminin, dar primeste insusiri masculine. Asta e homosexualitatea. Banuiesc ca el e atras de baieti, sau de fete masculine.

| Haiduc_Haiduc_1995 a răspuns:

Da, trebuie in primul rand sa vorbesti cu parintii tai sa le explici ce simti tu ca persoana, nu este nimic neobisnuit in problema ta doar ca trebuie sa vorbesti cu ai tai si sa vezi pe viitor ce trebuie sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RainmakerX):

Nu, eu sunt fata din totdeauna, crede-mă nu vreau sa stau cu băieții adică vreau prietene fete stii...nu mi se pare corect ca tu sa fii fericit sa ai o viața fericita și eu nu, de ce nu pot sa fiu eu, sa fiu liber nu va inteleg

| AlexSalling a răspuns (pentru anonimg):

El nu a cerut o persoana care sa-i spuna ceea ca gandesc milioane de romani. El vrea sa fie fata, este dorinta lui si se simte fata, tu nu esti cine ca sa-i spui "Asa te-a lasat Dumnezeu si asa trebuie sa traiesti". Dumnezeu te lasa pe pamantul acesta cand te nasti, gol, doar sufletul tau, este treaba ta sa faci ceva si ce vrei cu viata ta. Acum 1, 2 sau 3 ani, o companie a facut vot, cine este pro si contra casatoriilor gay in Romania. In jur de 25% dintre romanii, au spus da. Restul, mai putin de 6-7%, deci c-am 68% au spus un strict nu. Eu il apreciez pe Klaus Iohannis intr-un singur sens, nu are nimic in contra ce inseamna gay, lesbiane, transsexuali. Fiecare are viata lui si nimeni nu are dreptul sa iti spuna, ce sa faci cu ea. Nici macar parintii tau, care ti-au dat viata, tot datorita faptului ca exista Dumnezeu.

| AlexSalling a răspuns (pentru Victoria18):

Nu-i mai spune ca are "tulburare". El este perfect normal, ca toata lumea. Este dorinta lui, tu nu ai ce sa-i spui diagnostic. Si eu am sa-ti pun tie un diagnostic, homofoba.