Știu să spună când ai febră, pentru că se simte la atingere. Deslușirea tainelor minții are nevoie de ani întregi de studiu și nici măcar atunci, după îndelungi ore de învățat, cercetat, mintea nu e deslușită decât într-o mică măsură.
O să mă apuc de reparat mașini, doar pentru că știu să conduc. N-are relevanță că nu-s mecanic și că știu doar cum să pun antigel și parbrizol...iar omul nu e o bucată de fier. Mă rog, trecem peste.
Bun, ascundem noi adevărul, dar dacă se duce la psiholog sau psihiatru, ce crezi că o să-i facă? Crezi că o să-i schimbe gândirea și o să i-o transforme într-una echivalentă sexului masculin? NU! Nu o vor face decât să-și accepte sexualitatea așa cum e, să-și înțeleagă sentimentele, să încerce să-i facă și pe cei din jur să accepte și să înțeleagă și va fi îndrumată către un medic care să-i dea tratament hormonal, astfel încât să înceapă transformarea.
Voi nu sunteți conștienți că e o situație delicată? Nu vedeți că omul nu e deloc fericit cu ceea ce e în momentul de față? Venind cu remarci atât de urâte, ce credeți că schimbați? Vă zic eu: absolut nimic; cel puțin nu în bine. Eventual reușiți să-l adânciți în starea de tristețe în care deja s-a cufundat.
Https://imgur.com/Jeb7cbn https://imgur.com/rnpdSYi https://imgur.com/wWT4lHh https://imgur.com/K20EMcP
Asa arat cu o peruca si o sapca, fara machiaj sau ceva
Nici parintii nu sunt medici dar stiu sa spuna cand ai febra.
Victoria18 spune adevarul, iar voi vreti numai sa ascundeti adevarul.
Mulțumesc mult ca mă înțelegi, nu o sa îmi schimb gândirea nici dacă o sa mă duc la psiholog deci degeaba încearcă oamenii asta care zic ca e o boala. tulburare cum vor ei sa zică.ei nu inteleg.De asta ma gândesc ca și parintii mei poate o sa gândească așa ca e o boala ca vreau sa devin fata fizic ( ca psihic sunt) și mda e greu
Inteleg perfect prin ce treci si ceea ce simti. Eu sunt exact ca tine doar ca mi-au trebuit 46 de ani ca sa realizez asta, la aproape 48 mi-am inceput tratamentul hormonal, ieri am implinit 51 si ma simt foarte bine asa. Exista rezolvare pentru orice, fa-ti cont de Facebook si cauta-ma: https://www.facebook.com/andreia.iosif.167
Pot sa te pun in legatura cu oameni de varsta ta, si fete si baieti, care sunt in aceeasi situatie. Si cu parintii exista rezolvare, scrie-mi sa vorbim direct. Curaj!
Să știi că e greu. Multe persoane care au trecut prin ce treci tu au întâmpinat aceleași dificultăți, dar cu multă răbdare, cu multă cercetare din partea lor și expunerea unor surse științifice și părinților, au reușit să-i facă să-i accepte.
Auzisem de cazul unei fete care inițial n-a avut un răspuns pozitiv din partea mamei, dar au fost împreună la psiholog și ulterior a avut chiar susținere din partea ei.
Ceva e gresit in tot ce spui acolo. Daca are comportament mai feminin, inseamna ca e fata? Exista fete mai "baietoase", si invers.
In loc sa il faci sa inteleaga ca fiecare om e diferit si ca doar pentru ca nu e la fel de masculin ca altii, asta nu inseamna ca nu e baiat, tu il indrumi spre transsexualitate.
Nu este o remarca urata. Poate ca nu are tulburari de personalitate. Dar o vizita la un psiholog nu strica, sa discute despre ce simte. La varsta adolescentei multi trec prin probleme la acest capitol. Trebuie ajutati, nici batjocoriti, dar nici lasati asa cu problemele lor.
Dragul meu, nu compara. A avea febra este o boala, a fi gay/lesbiana/trassexual este o forma de a fii. A fi orice inseamna LGBT, nu inseamna a fii bolnav, dar unii ca tine au convingerea ca a fii gay este o boala, un pacat. Gresit. A fi un criminal este un pacat, ati bate nevasta/copii este un pacat, a omora un suflet este un pacat, a-ti bate joc este un pacat. A fii gay/lesbiana/transsexual este un dar, o binecuvantare. Nu ce crezi tu, care ai ochelari de cal si vezi doar in fata.
Eu îmi doresc sa am un iubit nu o iubita ce nu intelegi? Îmi doresc sa am fiu fata sa mă trezesc dimineata și când mă uit in oglinda sa mă văd fată, nu am comportamentul unei fete acum dar ascund cu greu asta
Ce. acum imi doresc sa cada din cer un revolver cu un glont...si sa mi-l trag in cap...
Crede-ma. Singura problema reala este mentalitatea de tip "asta este o problema, fuga la psiholog sa te ajute". Cand de fapt, cum a zis si rot, un medic (de oricare) profesionist nu va face decat sa o ajute sa isi accepte atat sexualitatea cat si gandurile si sentimentele in aceasta privinta. Chiar sa o indrume pozitiv cu sfaturi utile in ceea ce priveste schimbarea de gender, in acel sens.
Bine, poti sa iti doresti orice, dar asta nu schimba ca acum tu ai niste probleme specifice multor adolescenti. Se pot rezolva, daca tu doresti, desigur.
Asta e o problema, aia e o problema, si ailalta e o problema si asa mai departe. Pare-mi-se ca unora dintre voi va vine prea usor sa aruncati cu verdicte in stanga si in dreapta ca si cum ati avea raspunsul la orice. Dar in fapt nu stiti nimic.
Normalitatea este o iluzie, nothing more.
"What's normal for the spider is chaos for the fly".
Nu poti impune setul tau de gandire si altora. De-aia se si spune "a mea/gandirea mea".
Daca singurul argument cu care poti veni in vederea sustinerii propriilor afirmatii de mai sus este si ramane "pentru ca asa a dat Dumnezeu" atunci considera aceasta conversatie incheiata inca de pe acum.
Hell, I have better things to do with my time than this.
Esti transexual frate....sau sora, nu stiu cum sa-ti zic(nu fac misto), e cam greu aici, unde multi au ramas prinsi in Evul Mediu, oricum..cu toate astea nu baga in seama ce cred altii, fii tu si oricum indiferent de ce ai face sau cum ai fi, mereu va fi cineva sa te judece, succes
Nu te obosi,ca pe site-ul asta dai numai de chirurgi, psihologi, savanti, filozofi si astronauti...a da, sa nu uitam de aia cu puteri magice
Daca prietenii tai nu te vor intelege atunci nu sunt adevarati, explica-le parintilor si in special tatalui tau si cerere ajutorul sau du-te la vreun pshiholog si vorbeste despre asta, daca te simti prost in corp de baiat atungi inceraca sa faci lucruri care te vor sustrage de la aceste ginduri, poti sa incerci singur sa scapi de machiaj si sa devii Barbat,,,,
succese
Traim in secolul XXI, de ce naiba ti-ar pasa de cei care nu te inteleg si nu te accepta? Ar trebui sa intelegi ca familia nu poate accepta usor ceea ce vrei tu, pentru ca apare toata treaba cu credinta, moralitatea si bla-bla...
Insa un prieten care se indeparteaza de tine din acest motiv, scuza-ma, dar numai prieten n-a fost.
De ce sa mori pentru atata lucru? Ar fi indicat sa vorbesti cu un psiholog, si sa dai timp lucrurilor sa vina de la sine. LA 18 ani o sa ai libertatea de a face mai multe alegeri, mai bine spus, de a le materializa.
Dar o sa si gandesti altfel decat acum, cel mai probabil. Intre 13-16 ani cu totii trecem /am trecut printr-o criza a pubertatii, care uneori implica o cautare a propriei sexualitati. In cazul tau, daca e adevarat ce spui, a inceput inca din copilarie. Dar iarasi nu-i un capat de lume. Daca si dupa 18 ani nu o sa iti schimbi ideile, poti face ce doresti cu infatisarea ta, daca asta te face implinit ca persoana.
Cat despre cei din jur, daca te iubesc, te accepta oricum ai arata, iar daca nu, paguba-n cafea: vezi avatarul meu.
Dacă îți revii până la 20 de ani, e doar o criză a adolescenței, dacă nu... sper să te descurci.
Tipul se îmbrăca cu hainele lu' soră-sa când era mic și nimeni nu i-a explicat ce trebuie să poarte el. Îmbracă-ți tu copilul în haine de fată și vezi cum o să se dezvolte de acolo. Dar nu e doar asta. El a suferit probabil niște șocuri sau traume când a murit sora lui, pe care zice că o iubea foarte mult. De unde știi că lucrurile astea nu l-au afectat?
Deci asta cu "fuga la psiholog", e o idee bună. De fapt, e singurul lucru pe care ar trebui să-l facă, momentan. De-aia e psiholog, să te asculte și să te ajute. N-o să-i zică nimeni că e greșit ceea ce face și ar trebui să se prefacă băiat. În plus, tipul se taie pe mâini. Tot mai crezi că nu are nevoie de psiholog?
Dacă mâine fac o tulburare psihotică și cred că sunt Iisus, ar trebui să nu fac nimic doar pentru că cine suntem noi să spunem ce e normal și ce nu? Normalitatea e o iluzie, lăsați oamenii să se creadă ce vor ei.
Te crezi prea deștept, ia-o mai ușor.
Am dat niște sfaturi pe aici în legătură cu agățatul fetelor. Cred că ți-ar prinde bine. Oricum, nu ajută dacă faci pe avocatul. Spune-i direct că îl placi. Sau o, nu se știe în zilele astea. Și nu mai insista cu vorbitul, sufoci săraca băiat. E un lucru bun că ai șters răspunsurile alea, te făceau puțin cam obsedat. Dar e ok, n-a observat nimeni, șhh.
Dragul meu? Dar cine ti-a spus tie ca mi-e imi place de el? Sau ca as fi homosexual? Nimeni. Nu mai trage concluzii, fiindca dragule? Aici cel cu o problema esti tu. Tu esti homofob. Stii, mai toti romanii se comporta ca Hitler cand vine vorba de homosexualitate, adica toti sa fim la fel, hetero. Hitler vroia ca toata lumea sa fie blonda si cu ochii albastri. Si tu vrei ca toata lumea sa fie la fel ca tine. Vorbind de traume, ai fost tu langa el sau langa milioane de homosexuali ca sa spui de traume? Este o forma de a fii, dar unii ca tine au niste frumosi ochelari de cal. Adica, vezi doar in fata, nu stii ce-i aia diversitate si nici nu te pot obliga. Si vorbind despre acele cateva raspunsuri in care doream sa vorbesc cu el si pe care tu le-ai notat, in primul rand el mi-a spus ca doreste sa vorbeasca in privat cu mine, in al doilea rand trecusera aproape 30 de minute si nu ma contactase, imi era frica ca a facut o nebunie. Asa ca dragul meu, ramai tu frumos cu heterosexualitatea ta si lasa-i pe alti sa face ce vor cu sexualitatea lor. Esti o farama de nisip in mediul acestor 7 miliarde de persoane de pe glob, la fel ca mine, la fel ca toate lumea. Nu esti cu nimic mai bun.
Frumos spus dar te rog nu confunda persoanele gay cu cele trans. A fi gay e o orientare sexuala, a fi trans e o problema de IDENTITATE care nu are legatura cu sexualitatea/orientarea sexuala. De fapt persoanele trans pot avea orice orientare sexuala. O fata trans atrasa de baieti nu este un baiat gay ci o fata straight, la fel una atrasa de fete nu este un baiat straight ci o fata gay (lesbi). Nici pe mine nu m-a cautat, eu astept, sigur a fost un efort pentru ea si sa posteze aici, trebuie sa-si faca iar curaj. Stiu ca nu e simplu, am trecut si eu prin asta si aveam 46 de ani, nu 16.
Nu confund Andreia, sa nu crezi. Cand vorbesc despre a fi gay, ma refer la orice inseamna LGBT, dat fiind ca a fi trans intra in aceiasi categorie chiar daca inseamna practic hetero. Eu am vorbit cu ea chiar la o ora dupa ce a pus intrebarea, i-a durat ceva pana ma contactat si am vorbit vreo 2 ore, asta ieri de pe la 1 pana la 3 dimineata. Dupa mi-a spus ca ma contacteaza ea din nou seara asta care a trecut, pe la 11, 12 dar nu mai a facut-o. Imi zisese sa nu-i scriu eu, caci mama ei ii verifica telefonul. Am vazut totusi ca a fost pe Facebook, dar nu a spus nimic. Nu stiu ce s-a intamplat.