| caramelitamia a întrebat:

Hei, baietilor! happy
Daca o fata ii machiata strident, dar cu bun gust si ii sta bine, nu va place?
De ce sunteti contra machiajului?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Salut. Nu. Nu suntem contra machiajului. Suntem contra a tot felul de creme si de farduri si de culori care acopera total fata nestiind ca acea femeie dupa spalare cum va arata. Gandeste-te la o femeie, care este machiata, operatii estetice dantura pusa, adica un fel de proteza. Cand o vezi pe strada, spui; Aoleo ce buna este. Iar cand vine dimineata si o vezi langa tine, plangi. Asa ca, un fard frumos elegant, un rimel la fel, nu deranjaza pe nimenea. Dimpotriva. Dar nu in exces. Pa

5 răspunsuri:
| George1510 a răspuns:

Dupa parerea mea o fata naturala este mai frumoasa decat una machiata, frumusetea vine din naturalete nu din machiaj. Totusi hai sa zicem ca ar merge un fard, asa, la ocazii speciale big grin

| Zazu a răspuns:

Strident si bun gust? Mie nu imi plac femeile care se machiaza strident, parca ar merge la nunta in fiecare zi.Sunt antinatural, vulgare si fara pic de stima de sine.Cand o femeie se zugraveste cu niste culorii care atrag atentia, nu este frumoasa, din contra, este jenant. Cand cineva nu este multumit de el, incearca sa isi acopere defectele cu ceva, in cazul asta cu mult, cu mult machiaj si "bun gust", iar efectul este dezastruos.

| Zazu a răspuns:

Mult, strident, din belsug, excesiv, abundent, nu fac casa buna cu"ii sta bine" si "bun gust". Cred ca asta este ceea ce nu intelegi tu!

| itarkan a răspuns:

Nu suntem contra machiajului atunci cand e bine executat. E adevarat ca preferam de cele mai multe ori naturalul, dar nici machijul nu ne schimba optiunile, sau parerea despre anumite persoane.

| caramelitamia explică:

No, baietilor, n'ati inteles intrebarea. infine laughing

Întrebări similare