anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! De ce este atat de greu sa pun in practica lucrurile care ma ajuta sa ma echilibrez? Nu sunt prezenta in lucrurile din viata mea,nu am incredere in mine, imi setez inconstient faza ca nu pot..eu nu pot sa fac asta,nici aia,si tot asa. Am rezolvari,gen meditatie, plimbari prin natura,citit, rezolvari simple..mereu spun ca o sa le fac,dar nu e asa. Sunt aerianaaa,ajutati-ma, ca nu stiu cum sa fac.

Răspuns Câştigător
| lizy12iul a răspuns:

Buna, sunt sigura ca e doar o etapa a varstei, toti am avut-o si inca o mai avem, ar trebui sa fi mai optimista si sa crezi ca poti, fiindca poti, dar e mai greu sa faci, stiu happy. ar trebui sa o iei incet, sa iti imaginezi ca faci lucruri noi, de exemplu cu prietenii sa te gandesti ca faci memorii si chesti si ca nu o sa mai ai ocazia, iar daca nu o sa fi tu cu ei o sa fie altcineva. Cat despre incredere, tu sa te iubesti, esti persoana ta, nu aparti a nimanui ca sa te poata judeca. Sa te gandesti, se poate mai rau de atat? hai sa vedem! Sau sa incerci sa faci un bine tuturor, de exemplu, o sa ii fac sa rada daca sunt mai nebuna, deci hai!
Nu stiu, cam asta e parera mea si sfatul meu pentru tine. nu conteaza daca nu faci lucrurile acelea, conteaza sa fi fericita ca nu le faci, iar dupa intrebare. nu prea esti fericita, asa ca nu te gandi de doua ori inainte sa faci ceva, viata e scurta pentru a te gandi de doua ori, mergi inainte cu capul sus ca poti! :*

0 răspunsuri: