| ιαѕмιηααα a întrebat:

Hei TPU,
azi la romana diriga noastra a facut recapitulare pentru teza, noi, cum avem un copil prost, vorbeste mereu, i-a dat 3. si tot radea. si diriga a intrebat daca asa facem numa la ora ei sau si laa alte ore. un copil s.a bagat si a zis ca da, la geografie, si ea a zis "multumesc, ca mi.ati zis " a inceput sa ii tremure vocea mai putin si plangea, sa inrosit la fata si a inchis catalogul si a plecat la fara 20 din clasa. la toti ne e mila de ea.
vreau o scrisoare de iertare. cu cuvintele noastre (nu gen : stima, din astea care noi nu le stim, clasa 6) VREM SA NE CEREM IERTARE DAR NU VREA SA NE IERTE, DECI IN SEARA ASTA VREAU SA II SCRIU ACEA SCRISOARE, VA ROG, AJUTATI-MA! VREAU SCRISOAREA DE IERTARE! ofer funda! :*
a si a mai zis ca de abia astepta sa scape de noi, intr-adevar uneori suntem rai.
dar asta ne-a jignit!
fundaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Robertyz a răspuns:

Draga mea Iasmina, esti perfect constienta ca noi ca oamenii nu vom putea intelege ce este in sufletul tau si ce s-a intamplat in momentul respectiv daca nu am fost din fata. Sfatul meu este sa compui ceva din suflet, care sa arate faptul ca regretati enorm, si in primul rand sa vada ca nu o sa se mai intample asa ceva.Ai grija de tine.Iti doresc o seara cat mai frumoasa si linistita!

0 răspunsuri: