anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei voua va place unele intrebarii de pe TPU? Unele intrebarii de aici nu au nici un raspuns si ele chiar merita ajutor unii raspund la intrebarii de genul"ce va place shakira sau madonna, lady gaga sau beyonce."acestea sunt intrebarii simple si nefolusitoare care ar trebui sa nu fie pentru ca nu sunt bune de nimic cei care au mare nevoie de ajutor nu le raspunde absolut nimeni din punctul meu de vedere. Voi ce credeti nu am dreptate? Daca sunteti de aceiasi parerea ca mine va rog sa argumentati cate ceva de aceste intrebari nefolositoare care au 20-30 de raspunsuri si cei acre au mare nevoie de ajutor acre au 0 raspunsuri credeti ca este drept pentru acesti oameni?

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Si stii care intrebari nu imi mai plac? Cele cu o gramatica nefolositoare... vreau sa zic, gen, dezacorduri, folosirea pluralului cu "i" atunci cand nu e nevoie, incurcarea pronumelui demonstrativ la feminin singular cu cel la masculin plural(aceiasi/aceeasi), omiterea virgulelor ori a altor semne de punctuatie care dau frazei o noima de inteles sau repetarea enervanta a unor cuvinte...Si apoi, daca intrebarile sunt puse la categoria "Conversatii", eu n-am treaba cu ele. De aceea si spune, cand postezi o intrebare, ca toate intrebarile conversationale sa fie puse la categoria respectiva. Practic, ceri opinia in legatura cu diferite subiecte si sunt cat de cat de acord, unii useri care au nevoie de ajutor nu-l primesc, dar ma rog. Uneori, cand se mai insista, tot se gaseste raspuns.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lumea se mai plictiseste si pune intrebari prostesti.

| LitlleBunny a răspuns:

Din cate am vazut eu la acest site majoritatea raspund pentru funde sau puncte nu pentru ca ar vrea sa ajute, pun intrebari nefolositoare din plictiseala. Oricum majoritatea deaici sa fim seriosi nu stiu cati depaseste varsta de 15, 16 ani...

Întrebări similare