| vladutulz a întrebat:

Hei! Vreau sa va explic o situatie grea prin care trec si care cred ca se numeste depresie dar nu sunt sigur, poate ma ajutati voi. Pe scurt, am 17 ani si teoretic cam tot ce am nevoie : familie care ma sprijina, situatie materiala buna, conditii bune de trai dar ma simt foarte trist si neimplinit, simt ca lumea nu are culoare, nimic nu ma face fericit. Mai mult, nu reusesc sa ma cuplez cu o fata de care imi place mult si asta contribuie si mai mult la starea de tristete pentru ca am vorbit cu ea, sper la ea, dar nu-mi prea acorda atentie. Ma puteti ajuta cu un sfat, o carte ceva pentru ca simt ca o sa fac o prostie pe care n-o sa apuc s-o regret.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cui pe cui se scoate.

| Eli1977 a răspuns:

La vârsta ta este normal sa suferi după o fata, dar trebuie sa te gândești ca exista miliarde de fete pe care le poți cuceri. Sa nu faci nicio prostie, deoarece viata este și cu bune și cu rele. Încearcă sa prețuiești fiecare clipa lângă părinții, frații tai(daca ai). Alții copii de vârsta ta nu au casa, nu au bunuri materiale, nu au haine, pe scurt NU AU NIMIC. Bucură-te ca ai. Îți recomand cartea inima cusuta vei înțelege când o vei citii ca viata merita trăită. P.S :Am 13 ani... În caz ca ți se pare prostesc ce am spus...
Numai bine!