anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU happy
Cum cum pot sa mi fac prieteni sa sara pentru mine daca e o bataie etc si vin mai multi sa ma bata happy Nu ma refer sa sara sa ne desparta ci sa se bate cu cei care au venit dupa mine? laughing
Este o intrebare mai ciudata.
DAU FUNDA happy

3 răspunsuri:
| DanielVălean a răspuns:

Eu nu sunt de genul meu bataus, dar de fiecare data cand eu sunt amenintat de cineva, prietenii mei ma apara. De ce? Pentru ca m-am pus bine pe langa ei, i-am ajutat foarte mult cand am avut ocazia, ne-am distrat impreuna, le-am facut cinste cu bauturi si mancaruri... Si astfel acum suntem ca fratii! happy

| RedDeath a răspuns:

Le promiti ca le dai bani. asta sigur merge rolling on the floor

| Mihai437 a răspuns:

Spune-i tatalui tau sa-ti dea ceva "malai" ca sa ai cu ce sa-i mituiesti, bine,acuma depinde si de tine cat de curajos ai fi daca ar avea ei probleme, Fa ca mine,baga-te in bande,castiga respect, si dupa aceea alti vor umbla dupa tine ca sa te apere,. La mine la liceu noi conducem peste profesori,eu si fratele meu, dar cand am spus alba alba, neagra neagra,
Succes. Hei. Noi n-am avut nevoie sa facem cinste cu mancaruri sau bauturi, ne faceau ei, si ne fac acuma. Trebuie sa provi dintr-o familie bine, aranjata! Ceao.