| DaniRap a întrebat:

Heii TPU, toti imi spun ca sunt urat. Dati-mi un sfat, ce as putea face sa imi schimb aspectul, scuza-ti categoria :* dau funda!

12 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine astepti pana faci 18 ani apoi poti sa faci operatie estetica!

| Cr1st1ii a răspuns:

Incearca sa iti schimbi freza, sau comportamentul daca asta e problema si nu in ultimul rand incearca sa te simti frumos tu insuti.

| neutrino a răspuns:

Nu ai scapare de un asemenea dar de la natura.

| RAY a răspuns:

E adevarat ca fetelor le plac baieti frumosi si bine facuti dar nu inseamna ca tu nu poti avea alege si tu o fata pentru ea nu pentru fizicul ei, dani intelegeti isi vb din propie experienta alege ceva ce poti avea nu ce nu poti avea, ne plac alea frumoase si lor le plac baieti frumosi, asa ca alege o fata pe masura fizicului tau

| zzoni45 a răspuns:

Hei, eu zic ca o freza fara breton pe frunte si cu parul mai ridicat cun s poarta acuma niste blugi stramti pe picior si o pereche de teniși, iar blugii sa nu atarne e perfect si încredere in tine va fi totul ok

| Lala a răspuns:

Primul lucru pe care poti sa-l faci e sa nu mai permiti ca parerile celorlalti sa te afecteze! O data ce realizezi ca e bine sa te simti bine tu cu tine, poti incepe sa faci primii pasi spre descoperirea stilului care ti se potriveste cel mai bine.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca ar fi cazul sa iti acorzi mai multa incredere/schimba ceva la comportament/infatisare..acum depinde si ce varsta ai, daca vine unu si iti zice ca esti olog tu chiar crezi? nu crezi ca invidia predomina? trateaza-i cu multa indiferenta si vei vedea ca vei fi mult mai multumit
O zi bunahappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Ar fi fost mai bine daca toti iti spuneau ca nu ai suficienta incredere in tine!
Pe vremea cand eram studenta,aveam un coleg foarte inteligent,dar urat,stramb,capul tesit,ochelari,slabanog,obrajii supti plini de niste cosuri enorme,ce mai, un caz disperat!
Am terminat facultatea, ne-am imprastiat care pe unde si complet intamplator, intr-un mall, ma trezesc ca ma saluta bucuros un barbat foarte(!) atragator...complet necunoscut pentru mine!
L-am privit severa si am dat din cap,moment in care el a inceput sa rada,m-a inhatat,m-a pupat pe-amandoi obrajii si mi-a spus "stiam ca n-o sa ma recunosti,sunt cutare,colegul tau de facultate"!
L-am privit siderata si,intr-adevar,el era,uratul nostru de coleg din facultate!
Se ingrasase niste kilograme,avea corp de barbat,alura,spatele drept,parul cu o tunsoare eleganta,dar ce m-a frapat cel mai mult era privirea!
Cat am fost colegi,privirea lui era mereu umila,cersea atentie,nesigur si ratacit.
Acum,ochii ii straluceau siguri pe el,zambeau voiosi,ghidusi si incantati de intregul incident.
Am baut o cafea impreuna (vreau sa-ti spun ca era insotit de o bruneta traznet) si nici macar o clipa nu am regasit in ochii si privirea lui vechea sovaiala,vesnica nesiguranta a lui,omul era plin de sine si sigur de persoana lui!
Ti-am spus povestea asta ca sa intelegi ca adolescenta este,cu adevarat,o perioada tranzitorie si trasaturile tale mai au destula vreme pana se vor definitiva, face parte din legile firii.
Ceea ce-ti trebuie tie cu adevarat este sa ai incredere in tine, nimic nu valoreaza mai mult decat un suflet mare si increderea in persoana proprie!
Povestea cu ratusca cea urata care a devenit lebada, exista, se intampla in fiecare zi!
Sa ai rabdare si incredere in tine!
happy

| CosminC86 a răspuns:

Cui ii pasa ce cred ceilalti? Daca ajungi sa te superi pentru toti prostii o sa mori tanar.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cum vrei sa arati? si cum arati? barbatul trebuie sa fie mai frumos decat maimuta; daca te incadrezi aici inseamna ca e bine

| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Nu-i baga in seama! Sigur o sa gasesti pe cineva care o sa te placa asa cum esti!

| darrio2007 a răspuns:

Daca ne luam dupa poza, cam asa e.Dar iti si place, din cate vad. Puteai pune si tu o alta poza.