| Antoniacopiluța a întrebat:

Heiii TPU.Sarbatori fericite! Apoi, eu sunt in clasa a5-a,si la toate materiile am medie de 9 si 10, dar la matematica si la un optional doua profesoare nu ma placcrying. Oricat m-as straduii imi dau numai 9.de exemplu la optional nu imi da note mari si totdeauna imi spune ca nu am lucrat bine, apoi la matematica in teza mi-a dat 7 deoarece nu am scris o propozitie,(desi puteam sa iau 9), ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| HaHaHaProductionRO a răspuns:

Poate sunt genul de profesoare care iti dau note mari numai atunci cand te meditezi la ele...Incearca sa fii foarte activa la ora..Bafta!

4 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

,,Viata nu e dreapta – obisnuieste-te cu ideea.'' spunea Bill Gates. Intotdeauna vor exista preferinte, dar poti sa-i spui oricand profesoarelor punctul tau de vedere. Eu cand am luat o medie de 9, a fost fix la materiile unde faceam galagie...ciudata coincidenta.

| cristiiiiiii a răspuns:

Nu mi se pare normal...dar nu ai ce sa faci profesorul pune notele nu noi. tu straduieste-te in continuare si invata bine sa le demonstrezi k sti si degeaba iti dau ele 9. pana la urma nu nota este importanta si cunostiintele pe care tu le dobandesti

| Te_Ube_Billutz_1998 a răspuns:

Trebuie sa inveti ca nu toata lumea te place, de exemplu eu sunt in clasa a 8-a si profesoara de mate mi-a spus ca si buretele de la tabla absoarbe mai multe informatii decat, unii profesori sunt ciudati straight face

| deeadei a răspuns:

Incearca sa lucrezi si sa inveti suplimentar fata de restul si sa ridici in fiecare ora mana pentru a le arata ca tie chiar iti pasa si iti plac materiile respective iar ele sigur vor fi incantate sa te vada ca iti dai silintawinking. Fundaaa? puppy dog eyes :**