Poate sunt genul de profesoare care iti dau note mari numai atunci cand te meditezi la ele...Incearca sa fii foarte activa la ora..Bafta!
,,Viata nu e dreapta – obisnuieste-te cu ideea.'' spunea Bill Gates. Intotdeauna vor exista preferinte, dar poti sa-i spui oricand profesoarelor punctul tau de vedere. Eu cand am luat o medie de 9, a fost fix la materiile unde faceam galagie...ciudata coincidenta.
Nu mi se pare normal...dar nu ai ce sa faci profesorul pune notele nu noi. tu straduieste-te in continuare si invata bine sa le demonstrezi k sti si degeaba iti dau ele 9. pana la urma nu nota este importanta si cunostiintele pe care tu le dobandesti
Trebuie sa inveti ca nu toata lumea te place, de exemplu eu sunt in clasa a 8-a si profesoara de mate mi-a spus ca si buretele de la tabla absoarbe mai multe informatii decat, unii profesori sunt ciudati
Incearca sa lucrezi si sa inveti suplimentar fata de restul si sa ridici in fiecare ora mana pentru a le arata ca tie chiar iti pasa si iti plac materiile respective iar ele sigur vor fi incantate sa te vada ca iti dai silinta
. Fundaaa?
:**
Manugabi întreabă: