| Alex765431 a întrebat:

Hello! Ce părere aveţi că TOATĂ LUMEA zice trendul ăla de pe ttk 6-7? Că ba nu mai pot toată lumea e înebunita la liceu/gimnaziu/facultate cu 6-7! Şi apropo, căutaţi pe Google 6-7, şi mor psihic! laughing

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

"Trenduri" erau si in generatiile trecute, mai mult sau mai putin raspandite printre tineri, cu timpul vor disparea si vor aparea altele, totodata a fost si trendul cu "sybau", probabil ca a disparut si a aparut ala cu "all roads lead to rome" mai pe intelesul generatiei Z, dar generatia mai tanara a tradus-o in 67 (nu inteleg corelatia intre 67 si cu definitia ei, dar pana la urma, nu trebuie sa aiba niste copii logica)

| Alex765431 explică (pentru Kiran):

Stai liniştit că sybau e un trend încă existent excesiv, iar 67 o zis profa de mate că e cel mai lung trend existent şi o zis că moare psihic dacă mai aude laughing

| Kiran a răspuns (pentru Alex765431):

O sa dispara ca si celelalte trenduri, au innebunit putin generatiile de dupa 2010 dar macar sa ne plateasca pensia cand vor creste

9 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Toată lumea?
Lume sunt și eu, dar habar despre ce vorbești, prin urmare consecințe zero.
Las-o și tu mai moale și socialurile astea și o să ai mai puține griji.
Cheers

| goguPatent a răspuns:

Wow. Ti-a facut cont doar sa scrii astfel de prostii?

| Alex765431 explică (pentru goguPatent):

Ce prosti om'le? Am pus şi eu o întrebare...

| goguPatent a răspuns (pentru Alex765431):

Nu vb cu tine, ci cu ăla care scria de Satana pe aici. Pare că i s-a șters răspunsul

| gllopel a răspuns:

Si de ce sa cautam pe net?
Spune-ne tu ce este acel 6-7 daca tot ai deschis discutia.

| Alex765431 explică (pentru gllopel):

E un trend, tot globul ştie şi văd nişte obsedaţi care tot timpul sunt 67, 67, 67. Adică cine nu ar şti? Şi am zis să cauţi pe Google pentru că a băgat domnul Google o nouă mişcare.

| Misteriosul333 a răspuns:

Așa sunt unii copiii din ziua de azi, atunci când văd ceva popular, chiar dacă are sens sau nu. Dacă pe internet va cauta cineva, din curiozitate, ceva și îți apare o minciună sau ceva asemănător, iei drept glumă sau adevăr. Nu tot ce zboară se mănâncă.

Întrebări similare