| Panhead a întrebat:

Hello! Cine a vazut toate cele 3 sezoane Hell Girl? Care v-a placut mai mult? Acum am terminat si eu cel de-al 3-lea sezon. Va recomand sa va uitati.

A fost incredibil de frumos.

Vreau sa-mi recomandati si mie alte anime-uri frumoase si dramatice. asa ca asta.

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| malina97 a răspuns:

Si eu am vazut toate 3 sezoanele si au fost superbe...mi-e personal mi-a placut cel mai mult sezonul 1 deoarece in acest sozon ajungeau in iad oamenii care chiar o meritau!
Anime-uri dramatice ca acesta nu prea sunt deoarece jigoku shoujo este unic :X:X dar iti pot recomanda niste anime-uri dramatice si/sau in combinatie cu romance :
-Hakuouki si Hakuouki Hekketsuroku(este un anime cu grafica superba si cu baieti sooo hooot)-Acțiune, Dramă, Romantic, Supranatural
-BLOOD-C -Acţiune, Mister, Dramă, Horror, Supernatural
-XXXHOLIC-Mister, Comedie, Dramă, Fantezie, Supranatural
-Hellsing-Drama,Horror,demoni,actiune
-Code Geass-Acţiune, Dramă, Mecha, Science-Fiction, Romantic, Psihologic
-Fruits basket-Drama,Iubire,Comedie
-Kimi ga nozomu eien-asta DA drama
-Shikabane Hime: Aka -Acţiune, Dramă, Horror, Arte Marţiale, Supranatural, Mister
- Kyoshiro To Towa No Sora -Drama,Iubire,supernatural,ingeri
-School Days-Iubire,drama,scoala
-High School Of The Dead-Drama,zombie,Horror, actiune ceva iubire pe aici pe acolo
Toate in afara de :High School Of The Dead, School Days si Kimi ga nozomu eien le gasesti pe ANIME KAGE iar cele 3 le gasesti pe anime-ro-sub sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
| Panhead explică:

Raspunsul tau mi-a fost de mare ajutor. Si eu cred ca Jigoku Shuojo este unic:X Am vazut si primul sezon din Highschool of the Dead, urmeaza sa ma uit si la al 2-lea.