| vip 2010 a întrebat:

Hey am parul umflat, din cauza ca este des, firul de par gros si putin ondulat. De cateva zile am inceput sa mi-l intind cu placa si sa utilizez fixativul.Totusi un pic imi sta umflat, dar nu exagerat. Multi imi spun ca arat ca o buha help me ce sa fac, m-am saturat sa stau cu el tot prins in coada crying

2 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Nu mai folosi placa si fixativul, pentru ca placa arde parul, fixativul il usuca si asa o sa ai parul si mai umflat si mai dezordonat.
poarta-l cat mai lung, taiat in scari, filat.pana iti creste poti sa folosesti extensi.
lasa parul sa se usuce natural, lasa-l ondulat.
foloseste un sampon si un balsam de par hidratant si dupa ce ti s-a uscat parul aplica pe el un balsam live in(care nu se clateste).
in loc de fixativ foloseste ceara de par.nu usuca chiar atat de tare firul, il lasa placut la atingere si nu iti intareste parul.nu uita, insa, sa cureti parul de el in fiecare zi si nu dormi cu ceara in par. da, spala parul zilnic.

| ikram a răspuns:

Pe langa sampon foloseste un balsam si o masca ca sa ii ia din volum http://atshopping.ro/category.php?id_category=8
Si poate ar trebui sa adopti o alta tunsoarea poate e din cauza aceasta. Incearca sa filezi parul.