Salut! Esti in clasa a 9-a, nu? Crede-ma, materia aia numita:"logica si argumentare" este de-a dreptul oribila, nu am inteles nimic din ea si nici ceilalti colegi. Nu stiu de cine este facuta programa la logica, dar oamenii aia cred ca sunt dementi. E mai grea decat matematica! ![]()
Imi pare rau ca nu te pot ajuta...
Stiu ca la silogisme erau anumite formule logice (ma rog. logice pentru ei.). Daca nu ai inteles lectia aia, intreab-o pe profesorul tau de logica si roga-l sa iti mai explice.
Succes!
O zi buna!
O zi buna!
Hey Robert001, normal ca era gresit acel silogism pentru ca mereu este predicatul primul si nu subiectul.
Vreau si eu un raspuns la o intrebare unde nu am priceput de ce mi-a dat 6 profesoara de logica.pot sa-i fac orice chestie logica din carte perfect, mi-a iesit iq de 126/126 si 132/140 si greseala pe care a gasit-o profesoara este urmatoarea:
eu scrisesem intai premisa minora SaM si apoi premisa majora MaP.silogismul era perfect valid, am explicat perfect toate legile, dar mi-a taiat tot silogismul din cauza faptului ca nu am scris prima data premisa majora MaP si apoi premisa minora SaM(am fost de 2 ori cu lucrarea la ea sa-i explic ca am dreptate, dar degeaba).
In concluzie are vreo logica faptul ca mi-a taiat silogismul?
girl95 întreabă:
anonim_4396 întreabă: