| lollipop_1556 a întrebat:

Hey! ce faceti? va place melodia lui eminem-not afraid? because...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca de cand ma stiu ascult Eminem cand ma satur de ipocrizia care ma inconjoara imi gasesc acolo, in muzica lui un refugiu. 50% din piesele de pe mp-3-ul meu sunt ale lui. Le stiu versurile si le cant prin casa si ma eliberez de nervi
Mai ales:http://www.youtube.com/watch?v=3Q5Uhrv6yMw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@onutzu, imi placi tot mai mult.happy Cel putin jumatate din raspunsul tau voiam si eu sa il scriu. tongue
Revenind la intrebare, il plac pe Eminem, ii ador fiecare piesa.happy

| usy313 a răspuns:

laughing la fel si eu am vrut sa scriu jumatate din ce-a scris onutzu. m-apus si eu sa cand prin casa muzica lui, mai ales aceasta melodie deoarece te poti descarca de nervi pe eahappy. e preferata mea, momentat, sper sa scoata alta cu care sa sparga iarasi topurile :X

| SkyCracker a răspuns:

@onutzu ai tot respectul meu. Piesa asta a aparut de vreo 6 luni si credeti-ma:nu m-am plictisit nici o secunda de ea. De fapt, sincer vorbind, nu ai de ce sa te plictisesti. Si recomand tot albumul Recovery. Multi spun ca Eminem nu mai e acelasi rap-er ca in anii trecuti. Insa nu sunt de acord. Chiar daca sunt un fan "crud" de-al lui Eminem, ascult si melodiile vechi si melodiile noi si nu gasesc nici o schimbare.

| Gionell a răspuns:

Daca imi place Eminem?:o il ador :X:X:X mai toate mel de pe telefon sunt ale lui :X:X, toate melodiile sunt marfa :X:X... dar oare nu vine si in Romania pentru un concert?crying