anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
de la un timp nu mai mai inteleg cu mama sad
se supara foarte repede mai ales cu durerile de spate caci nu mai poate faci nimic si tot spune ca nu fac nimic desi fac am ajutat-o in gradina cu sapatul, plejitul cu maturatu da ai zic ca fac si nu asteapta nici 10 min de ex sunt la pc ma striga sa matur si zic stai un pic ca am de facut ceva nu repede pe cand ma duc nu mai vorbeste cu mine

acum 5 min eram la calc si ea se uuita la tv si nu stiu ce prosta avea facut parul ciudat si a sp sa ma uit de 2 ori si i-am zis bine am vazut si a zis ca nu mai vb cu mine ca's nesimtita asa se intampla de vreo 2 ori pe zi ea nu mai vorbeste cu mine si crede ca rezolva ceva asta e metoda ei de a ma pedepsi si in a nu m a ajuta cu nimic. pur si simplu ma enerveaza ea se supara din orice incepe sa-mi zica ceva fac altceva sa supara. nu vorbesc cu ea sa incerc csa nu mai fie ca am facut-o i-am zis ca se supara prea repede si mai rau am facut ce sa fac sa o ajut mai mult sa nu-mi comentez ca si eu's rea de gura si comentez ca proasta si ma ia gura dinainte vreau sa fie totul cum a fost de kdn am fost mica pana acum 3 saptamani de cand am inceput aman2 cu tata na'm probleme numi cu ea ce sa fac help. dau funda la solutia care merge scuzati scrisu big grin de dinozaur analfabet.

Răspuns Câştigător
| Anonima_9977 a răspuns:

Si mie mi se intampla km la fel dar nu chiar asa de radical...happy
pai eu incerc sa intru in vorba cu ea, deviez de la subiect... o mai intreb daca are nevoie de ceva, atunci cand e suparata pe mine din aceiash cauza sau fac ceva treaba dar care sa se vada clar ca s`a schimbat si o intreb daca ii place cum am facut ca sa stie ca eu am facut si nu altcineva. iar cand e prin preajma incearca sa nu stai jos sau la pc, macar sa te vada ca iti dai interesul cat de putin chiar daca tu te chinui toata ziua si ea nu te rasplateshte pe cat meritzi tusad. daca te pune la ceva fa lucrul respectiv cat mai repede chiar daca nu cat mai bine... dupa care mergi incet catre calculator. banuiesc ca chiar daca tu iti dai silintza ea are ashteptari mai mari decat de la tine, ce sa le faci rolling eyes asa`s mameletongue si app am intzeles ce ai scris, nu tebuia sa specificitongue si am uitat sa adaug ca cred ca ar trebui sa comunici mai mult cu ea indiferent de subiect ca sa inteleaga ca asa estitu( "rea de gura") si poate nu se va mai supara daca comentezi un picbatting eyelashes

1 răspuns:
| paucrazygirl a răspuns:

Phh grea situatie! Pai u esti singura la parinti? Nustiu poate ca si cu durerea ei de spate si cu criza si toate problemele.Nu prea stiu ce sa faci dar incearca sa-i faci o surpriza ajutata de cineva. Exemplu intr-o seara pregatesti (ajutata de cineva)mancarea ei preferata, maturi, faci curat, aranjezi masa frumos si poate -poate ii ei si un cadou, ceva.
Stiu ca e cam greu dar merita sa incerci!