| marie a întrebat:

Hey everyone. what`s up!? dude, plec in bulgary.laughing. cu clasa. dati`mi si mie niste idei de distractii. chiar nu stiu ce sa fac.thinking noi ne gandim numai la poze artisticelaughing. [apropo de astatongue. vi se pare prea putin 3 milioane pentru un aparat sony cu 10 mp. am vazut la metrothinking] asa. deci cum petrecem la >mare?:. poate avem vreme buna.plecam joia >asta.:laughing

thx ^.^

3 răspunsuri:
| marie explică:

:*. vreme buna sa avem:-s.

| Ina_8759 a răspuns:

Eee pai ce idei, sunt sigura ca daca mergi cu clasa va vin si ideilaughingziua daca sunteti la mare claaar incape prosteala, balacitul, scufundari de prieteni(ai grija sa nu se inece) cat incape:-J seara, clar adevar sau provocare, sau sticlutalaughinglaughingo sa fie distractiv.sunt sigura! faceti si poze sa aveti de ce sa va radeti dupalaughing

| catalin1948 a răspuns:

Buna pai hai sa iti spun cum o sa fie am fost si eu acolo acum 2 saptamanii cu clasa...cred ca o sa va duca la Balcic la gradina botanica:X:X.pe la Nisipurii nu sunt cine stie ce obiective turistice... noi am stat la mare, la piscina, si tot asa. la ce hotel va duceti?