| Luu010 a întrebat:

Hey! n-am mai comandat niciodata de pe site din afara si am cateva nelamuriri. pe siteul de unde am de gand sa comand se accepta plata prin paypal, insa din ce am inteles eu, pe site spuneau ca odata ce banii ajung in contul lor, atunci imi expediaza comanda. de unde stiu eu ca o sa o primesc sigur, adica, odata ce ei au banii, pot sa faca orice? de unde am siguranta asta? funda cine ma lamureste happy

Răspuns Câştigător
| Sergiu1989 a răspuns:

Uite au am cumparata de pe E-bay.com si.ro so doar dupa 4 zile dupa ce au ajuns bani in contul lor au expediat pachetul ( unu din ele a ajuns intr-o saptamana si celalt in 2 saptamani ), acum cat despre faptul ca iei teapa sau nu asta depinde se site uite E-Bay e foarte serios din punctu asta de vedere si ficare persoana care vinde acolo i se pune + 1 tranzacti reusite si te uiti pur si simplu la sersoana care vinde dar sansele sa platesti si sa nu iti vina pachetul sunt foarte mici. De pe alte site-uri nu am cumparata dar daca sunt de renume banui ca se vor tine de cuvant sper ca am fost de ajutor. Succes

1 răspuns:
| Luu010 explică:

Http://www.wholesale-dress.net/ asta e siteul. mi s-a parut destul de serios, hainele vin din coreea/china/japonia. ideea e ca pana nu incerc, n-am de unde sa stiu. :)) tnx 4 answer.