| ZuZuLiNa95 a întrebat:

Hey.
stiti ceva statusuri de genul : vreau sa te uit. dar nu pot
cam asa? worried
funda big grin

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor Am incercat dar nu te pot uita asa usor. Mor incet.simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara."

love struck sa nu crezi ca as putea sa te las...nu te-as parasii niciodata...eu nu ma voi schimba.langa tine voi fi pas cu pas.sa nu te simti singur vreodata.ai toata dragostea love struck

Aud v0cea de deasupra mea. Spunându. mi că nu eşti bun pentru mine. Dar inima îmi spune ca te vrea în preajmă.`

N`am iubit p nimeni cu atata dor... si de-a fost ceva... a fost trecator.

De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire

"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •

• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea love struck

1 răspuns:
| yunnyaaa a răspuns:

Nu te-am uitat. am invatat doar sa traiesc fara tine sad

Întrebări similare