anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In bloc la mine locuieste un barbat de vreo 30 si ceva de ani, poate chiar 40 care de fiecare data cand il vad si il salut se opreste si se uita lung dupa mine. A inceput sa imi fie teama ca nu cumva sa fie ceva in neregula cu el. Si figura lui pare sa duca spre o persoana nu prea ok. Credeti ca ar trebui sa spun cuiva sau doar sa mi se pare mie? Mi-e frica sa zic cuiva chestii din astea. Desi avea nevasta si copii de la o vreme il vad doar singur. Vreau un sfat, va rog. Eu fac 17 ani daca ajuta la ceva.

4 răspunsuri:
| Mirela123yz a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie doar ca eram pe strada si vine un barbat cu masina si imi face cu mana si zambeste, eu am 12 ani! Nu il cunosc pe acel barbat, si l-am mai intalnit cand mergeam cu mama la magazin si se uita lung la mine si ciudat... Cel mai bine nu il mai saluti ( doar daca il cunosti de mult timp si iti cunoaste parintii, saluta-l ) si nu te uita la el : Buna ziua! si pleci rapid. Nu te ingrijora nu are ce sa iti faca... spune-i mamei tale si poate face ceva :* big grin ai grijaaaa!

| FlorinelDaniel a răspuns:

Salut!
Am citit tot ce ai scris. Sfatul meu este sa nu iti mai fie teama. Chiar daca ti-e frica de el, il saluti si te duci mai departe tantosa.
Pa, pa. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| AValentin a răspuns:

Poate nu este sanatos mintal sau ca se uita la tine ca te place
mai bine spune-i lu cineva

| Addictus a răspuns:

Poate ai făcut ceva ce îl deranjează si de atunci are boală pe tine.