Nu stiu am o prietena care ask kpop ft mult dar nu cpop...eu personal refer muzica house, dance
Eu una sunt fana ca-pop:Xdar cred ca exista si fani c-pop, ca am inteles ca se cauta dj c-pop pentru asiaworldfm deci asta inseamna ca sunt persoane ce ascult si acest gen de muzica
Eu ascult c-pop.
Unele melodii sunt chiar dragute...nu conteaza in ce limba e melodie pentru ca muzica însuși este o limba.
Eu ascult, dar numai 2 trupe (1 daca SuJuM nu se ia in considerare). Imi place Farenheit (multumita lui Jiro Wang xD Mi-a placut cum a jucat in ISWAK si TKA asa ca am cautat mai multe despre el si-am dat de Farenheit).
Pe youtube este un channel oficial Cpopromania sau ceva de genul.
Cunosc o fata fana c-pop, are si un forum dedicat trupei HIT5 http://hit5-romania.forumz.ro/
esti baiat? si mi-am dat seama dupa caracterele in coreana. insa intrebarea mea a fost daca asculta cineva c-pop
mi se parea putin ciudat sa vad un baiat cu kpop, fara suparare. pana acum am intalnit doat tipe; dar, hey, descopar si eu ceva nou
Hey! n-am spus asta!
stai linistit, ca asa te integrezi prin MULTE grupuri de tipe
![]()
![]()
ooo vai "tipa" de mine![]()
![]()
nu ma mai pot opri din ras acum
))...rad ca prostu noaptea ![]()
Tot nu intelegi ce vreau sa spun. in fine, cel putin ti-am "inveselit" noaptea
Eu imi "inveselesc" noptile de fiecare data
..eu rad si de la un deget..om mai bolnav ca mine nu exista
Hai ca devin deja penibil(de parca nu eram)... apropo c-pop probabil ca este chinese pop nu?
Tare
...Hai ca ma duc si eu ca vad ca TPU se transforma in mess![]()
Noapte buna si toate cele bune!
..Ne mai auzim pe TPU Messenger