Indiferent de perioada in care ai fi fost nascuta viata nu putea fi doar roz, in orice moment si in orice loc de pe Pamant exista fel si fel de oameni. Daca te deranjeaza anumiti indivizi si nu-ti convine atitudinea lor lasa-i in pace, ignorai si nu cauta sa fi prin preajma lor.Lasa-i pe ei sa faca ce vor si vezi-ti de treaba, mai tarziu ei vor regreta ca nu s-au comportat cum trebuia la acea varsta si au ramas niste tarani fara nici un scop in viata.Acum,mie sincer nu mi-ar fi placut sa ma nasc in perioada comunismului,din tot ce am auzit de la parintii si bunicii mei nu era chiar asa de placut nici atunci, insa trebuie sa intelegi ca niciodata nu va exista o perioada perfecta din toate punctele de vedere, dar trebuie sa mergem mai departe, cu bune si cu rele, pana la urma viata inseamna o lupta continua.Eh,uite,ajung la vorba multora:"Cand esti bun esti luat de prost", tocmai de aceea am inceput sa fiu dur si sa nu ma las calcat in picioare de nimeni. Duritatea si comportamentul asta mai "agresiv" trebuie sa-l ai cu cine merita, adica cu aia care isi bat joc de tine, indiferent cum."Ce faci bine te va ajuta si ce faci rau se va intoarce impotriva ta" So...stai linistita,cine-ti face rau va primi si el la randul sau tot rau, mai devreme sau mai tarziu, in schimb tu fi puternica si autoritara cu cei care te deranjeaza si blanda cu adevaratii prieteni/oameni din jurul tau, vei avea numai de castigat, crede-ma.
Stiu, cand esti bun esti luat de prost, cand au nevoie de ceva esti cel mai bun, cand nu le mai dai nimic nici nu-si amintesc de tine. Ai dreptate in tot ce ai zis
Bună.
Perioada nu este atât de importantă dacă ştii cum să te aperi. În general, în ziua de astăzi e ideea aceea; ' Cui îi pasă? '. Dacă tu nu ai acest; ' Cui îi pasă? ' în ziua de azi, o iei razna. Să facă mişto de tine, foarte bine. Să te insulte, să fie falşi până la capăt. Te interesează părerea unora mai slabi mintal decât tine? Nu cred. Gusturile nu se discută. De exemplu uite, mie îmi plac foarte tare Paraziţii. Mama nu suportă să audă nici manele, nici Paraziţii. Eu tot ascult, degeaba îmi zice că îmi strică mintea. De când îi ascult, preiau din vorbele lor şi aşa ajung mai puternic. Da, a fost o vreme în care România era unită din toate punctele de vedere. Îţi dau şi un exemplu, la un meci de fotbal al Echipei Naţionale a României, îmi povesteau nişte prieteni de-ai tatei veneau sute de mii de oameni în centrul oraşelor unde stăteau şi erau mereu acolo pentru ăia din teren, şi pe stadion şi pe străzi şi peste tot. Acum, nu mai vezi aşa ceva. Pentru că acum toţi sunt ' jm3k ' când au ţigările în buzunar şi înjură. Ţiganii sunt ' jm3k ' şi dacă sari un pic la ei mi se pare că fug. Sunt aşa că au un neam mare şi nu prea ai ce să le faci că te vor prinde, dar va veni momentul în care vor cădea şi atunci să vezi distracţie pe copii maltrataţi şi bătuţi de ţigani de-a lungul timpului. Am deviat un pic, scuze. Michael Jackson a fost o legendă, Regele muzicii Pop. Fără niciun comentariu. Dacă înveţi râd de tine? Păi normal pentru că ei nu sunt în stare şi altceva nu au ce să facă, lasă să fi tu ' tocilară ' după mintea lor şi să ajungi undeva departe. Ei să rămână la sapă, dacă asta le place.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, mă găseşti pe mess: RM.kinder.
Si mie imi place cam orice fel de muzica, si parazitii, B.U.G Mafia, Nane, Andra, Smiley, etc. Dar manelele nu le suport. Azi am fost la un targ sau balci cum vreto sa-i spuneti, si tiganii nu se lasa pana nu se iau de tine si tot ei te ameninta dupa. Nu sunt rasista dar toti au un comportament de,, jmeker ", cu tigara in mana de la 10 ani. Nu ma deranjeaza ca rad, nu ma cobor la mintea lor dar e enervant, iti comenteaza absolut orice gest, de parca ei ar fi perfecti ca sa-i judece pe altii. Toti sunt cu manelele acum, nu stiu sa se uite in spate, in trecut, cati au murit in Revolutie, in razboaie, oameni nevinovati, ca sa ajunga ca hotii sa conduca tara, in timp ce unii mor de foame, saraci, fara servici, orfani. Am ajuns sa ne fie frica de tigani, ca ne ameninta cu nu stiu eu ce ca ne-am aparat in fata lor. Michael Jackson nu este degeaba numit,, Regele muzicii pop ", eu pur si simplu ii ador piesele, care au versuri foarte frumoase, nu ca unele care le poate scrie si un copil de 5 ani gen,, Autobronzant ". Am cam deviat de la subiect dar asta e adevarul...
O piesă de-a lui sau chiar mai multe au fost incluse şi în jocuri. De exemplu în 2003, Billie Jean a fost inclusă în GTA Vice City. Piesa aia AUTOBRONZANT nu are o rimă, este o piesă foarte scârboasă din punctul meu de vedere. Nu se merită să asculţi decât populară, serios. Este singurul gen care aşa a început, aşa se continuă cu muzică frumoasă cărora le place alor noştrii. Haide pe mess, bagă-mă. Ai id-ul mai sus. * dacă vrei.