| Meoooooowww a întrebat:

Hii! As vrea sa stiu si eu cum fac sa pun pe fundalul de la hi5 o poza cu etc.Va rog HELP! Dau funda mareee!

Răspuns Câştigător
| Deny_8224 a răspuns:

Dacae in engleza fal in romana dai la account (sus in colt unde e avatarul) si scrie acolo Default Language alege romana si save si il ai in romana

4 răspunsuri:
| Deny_8224 a răspuns:

Dai la Modificare Aspect -> (Dreapta sus) Creează un aspect pentru profil -> Dai un nume -> Unde scrie Pagina Globala, fundal de pagina dai browse, atentie formatul pozei trebuie sa fie gif sau. jpg intre 1x1 si 1600x900 pixeli, o poza mai micuta asa. Apoi dai pe sagetile alea doua (Albastru deschis si albastu inchis) de sub Browse pentru a incarca imaginea, apoi dai "Salvare" (jos) si cauti la Aspecte create de mine.

| Deny_8224 a răspuns:

Dai la Modificare Aspect. Creează un aspect pentru profil. Dai un nume. Unde scrie Pagina Globala, fundal de pagina dai browse, atentie formatul pozei trebuie sa fie gif sau. jpg intre 1x1 si 1600x900 pixeli, o poza mai micuta asa. Apoi dai pe sagetile alea doua (Albastru deschis si albastu inchis) de sub Browse pentru a incarca imaginea, apoi dai Salvare si cauti la Aspecte create de mine.

| Cineva_1522 a răspuns:

Pai dai la aspect si apoi creaza aspect si pune o poza cu tine si tot pune acolo co\ulori... funda

| Meoooooowww explică:

Hi5-ul meu e in engleza!crying