Robotii nu vor putea niciodata procrea dar vor putea crea asta e foarte sigur! Cat despre daca vor putea dezvolta constiinta si empatie, pai asta se intampla choar si acum, desigur ei acum ne mimeaza pe noi dar vor veni vremuri cand vor simtii ca noi dar nu in generatia noastra asta e sigur!
Nici eu nu am ținut pentru că sufletul nu contează ori ești frumos, ori ești ca majoritatea, ori ești în grupul ăla de 25% care nu atrag femei, astfel că doar pe banii ai parte de ceva feminin, faza e că fetele ți au schimbat standartele de asta mulți bărbați sunt singuri, femeile cer mult mai multe ca înainte + calitatea bărbaților a scăzut foarte mult
Exagerezi!
În realitate să știi că și femeile care caută bărbați frumoși, de fapt caută să mai aibă și altele, zic de acei bărbați pe care le caută ele. Și da, poate de aici ideea că alea au pretenții. Păi dacă mama natură a investit în ele și au mai și investit și ele prin forță, determinare și putere ca să fie mai Alfa, realizezi că au pretenții, nu?! Tu ce i-ai putea oferi unei femei care sincer acum, are peste 4 000 de lei salar și n-are nici menajeră în casă, adică e și harnică, are și job bun luat pe barba ei, mai e și smart și frumoasă (zic totuși de cele natural frumoase
sper că nu te gândești la cele care au totul pus, că alea de obicei au și mai multe pretenții tocmai pentru că trebuie să-și pună cu bani sau e invers, dacă bărbatul lor au pretenții de astea, trebuie să scoată banul. Exact pe tema asta vorbeam eu cu o amică de a mea, ce e complexată că nu e ca Barbie Girl astea din ziua de azi (bot de rață, sprânceană nike, nas bine sculptat, dinți de clor, bust baban și tot tacâmul, pricepi tu) și era frustrată că iubitul ei se uită mereu după tinerici pe stradă, mai ales în prezența ei și de față cu ea, și tot vorbind noi, chair am zis noi, că dacă tipul are așa multe pretenții de la iubita lui, atunci să-i dea amicei mele bani grei ca să se opereze și ea, să-și ajusteze tot, pe ici pe colo. Și râdeam noi și ziceam, că dar de unde naiba să scoată tipul ăla bani, dintr-un salar de mecanic.
) Și l-am înjurat amândouă și i-am spus indirect să-și mai bage în ceva pretențiile lui sau dacă nu să devină omul milionar, măcar milionar ca să poată să bage bani grei în cărămizile fetei.
Deci nu înțeleg de ce te superi atunci pe niște tipe frumoase, care-și știu nivelul și vor evident pe cineva frumos, dar evident nu doar frumos, că de obicei tocmai alea-s care-s frumoase natural și nu au nici vreo traumă din asta prea accentuată tocmai de judecățile unei societăți, da, bolnavă aș putea spune, deci ele crescând și frumos și natural și echilibrat, îți dai seama că nu ar vrea doar un chip frumos ci tipele au niște pretenții mult peste un tip mediocru. Reflectă te rog, la treaba asta.
Adică ce vreau să-ți spun e că, da, dacă nu ai trăsături frumoase per total, ok, tipele alea de care amintești tu, te evită, dar cele frumoase natural, ar fi dispuse să-ți dea o șansă dacă nu ai avea alte defecte de caracter. Pentru că în final, tipele care au și cap și sunt și frumoase, evident că au pretenții pe toate palierele, dar în final, pentru ele cel mai mult contează, da, să știe că se pot baza pe un tip, și aici intră ideea de bani, adică dacă tipul e sărac, dar muncitor și cu viziune, păi îi bate pe toți ăia cu mușchi și de care-i doar gura. Dar dacă omul e și sărac, dar nici nu vrea să iasă din sărăcia lui sau nu vrea măcar să încerce sau nu dă măcar semn că ar avea o viziune, îți dai seama că o femeie te va ocoli, pentru că în final știe, ea ca femeie va procrea la un moment dat, va fi lăuză, va fi în prenatal, va avea poate perioade în care va sta cu copilul acasă ca să-i ofere o masă caldă la prânz copilului și să nufie o mamă pe care copilul ei o vede seara la culcare doar și multe alte situații în care ea va fi nevoită să se bazeze pe bărbatul ei. Că de aia e bărbat până la urmă. Și acum da, nu zice nimeni că e de condamnat un bărbat sărac sau care doar atât poate, însă un bărbat conștient că vor veni vremuri și când femeia lui trebuie să se sprijine pe el. Deci mai reflectă la asta, te rog. Atunci când împroști cu noroi în noi femeile. Și nu, eu una, nici nu mă simt femeie și nu intru oricum în categoria femeilor ălora de care ți-am spus mai sus și mereu cred că am spus, că deși poate da, conform standardelor de azi, nu sunt vreo zână, eu în sinea mea mă simt frumoasă și chiar zână
deci nu am să pun niciun moment singurătatea mea pe baza fizicului, așa cum făceam cândva ci după ani de terapie, am aflat de fapt, că problemele sunt altele, psihologice, tipare de familie toxice și tot așa, deci dacă nu găsesc un bărbat potrivit și niciun bărbat nu mă place, e pentru că am un bagaj plin și toxic în spate, dar și pentru că în final nu doresc eu să fac asta, deoarece, da, aici sunt conștientă, deși pe fizic nu am vreo pretenție, am multe pretenții pe partea emoțională și spirituală, dar chiar și la nivel de relații familiale, adică eu caut ori un orfan ca să știu că familia lui nu se bagă în relația mea cu el, iar eu o am doar pe mama, care știu că mama mea nu se bagă ori niște părinți OZN din oartea lui, care cam greu găsești așa ceva, dar care să știu că nu se vor băga și ei în relație mea cu el, pentru că asta m-a urmărit toată viața ca o plagă la familia mea. Și atunci mi-am jurat că ori mor singură, ori găsesc un orfan sau măcar unul care e distant cu familia lui, și clar să avem casa noastră, ca să știu că dacă în final ajung la divorț, pot spune că a fost doar vina mea și a lui și nu a neamurilor noastre.
Deci după ani de terapie, am aflat motivul real de ce nu vreau o relație, dar mai ales să mă căsătoresc, și ăsta e doar o coajă din toată coaja cepei ăleia din mine.
Eu nu-ți spun toate astea, ca să mă aflu în treabă sau că n-am ce face și stau la povești, dar mai ales să-mi exprim pe un forum de atei cele mai personale și intime trăiri ale mele și perspective despre tema căsătorie și relație ci îți scriu toate astea ca să realizați, voi oamenii single, și nu doar tu, ci toți, că majoritatea sunteți singuri de fapt DOAR DIN CAUZA VOASTRĂ. Pe care la naiba doar în voi o veți găsi.
Nu există nimeni altcineva (evident, în afară de tiparele și bagajele familiei voastre și traumele voastre) vinovat pentru singurătatea voastră.
Sincer.
Mie una mi-au trebuit 30 de ani ca să realizez asta, mă rog și terapie la greu + hipnoză chiar.
Treziți-vă deci și voi la realitate.
Deși nici eu nu cred în sufletul pereche și prostii de astea, unul pe undeva există pentru fiecare, dar traumele din spate nu te lasă de fapt să găsești ceea ce cauți. Dar mai ales traumele din spate te fac să generalizezi.
Ok, poate da, generația de azi, chiar poți spune că e axată pe frumusețe, fizic și exterior și chiar potență financiară, vezi bine că toți luptăm în lanțul trofic de azi al banilor și averilor, cu cât mai mult, cu atât mai bine și mai bine văzuți suntem în societate, dar mi-e greu să cred că toate femeile și am subliniat clar mai sus, chiar din alea frumoase, dacă îți dorești așa mult o Barbie, mi-e greu să cred că ele caută doar un Columbeanu, dar dacă se poate și cu chip de Brady Cooper. E imposibil să cred asta. Cum la fel, că tot aminteam la o altă întrebare de botul de rață și femeile parcă zidite, deși și eu am prejudecata asta și fiind și misandră, o să mai țin ideea asta pentru ceva timp în minte
) măcar așa, să mă mai răzbun oleacă pe se*ul vostru, dragi bărbați
) mi-e greu să cred că toți bărbații, mă, dar toți bărbații ăștia din toată lumea asta, chiar și din cei mai de top cu pretenții, au în final doar pretenția unui chip zidit și bot de rață
) După ani de terapie mi-e greu să mai cred în bulls*iturile astea, sincer, mai ales azi, dacă vorbim de o lume așa liberală și plină de paradoxuri și plină de diversitate, comparativ cu cea a părinților noștri comuniști unde da, torul era un tipar, iar cine era mai din afara tiparului trebuia puțin dus pe la peștera comunistă.
Ce vreau să spun, e că azi, balta e plină de pește, atât de partea voastră, a bărbaților, cât și de partea noastră a femeilor, cu nșpe mii de variabile și variante, deci mi-e greu să cred că azi, mai ales că putem comunica și cu oameni de la celălalt capăt al lumii, mi-e foarte greu să cred că nu-ți găsești pe cineva cu care să te înțelegi și mna, să fie și frumoasă dacă asta te pasionează.
Deci revin. Vezi unde e problema?! Tiparele, măi Ray, tiparele tale toxice preluate de la familie, bagajul familiei tale, traumele tale, nu te lasă la naiba să găsești o fată pretty, și cu trăsături pe gustul tău, fizice și psihice.
Deci consultă un terapeut!
Valabil pentru toți plângăcioșii ăștia virg*** de pe și chiar plângăcioase virg*** de pe TPU.
Treziți-vă, vă rog!
Păi tu ai scris asta. Părea că suferi după tipe frumoase care nu te bagă în seamă, și că nu te-ar băga în seamă pentru că ele vor doar tipi cu bani. Am spus și o respun, nu e total neadevărat, lumea pertotal de azi e materialistă, mai mult sau mai puțin, măcar la nivel subliminal și tot e, că e prinsă de societate, dar nu generaliza.