anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am stricat unui prieten camasa alba, mai exact eram in metrou si mi-a cazut un plic de ketchup din buzunar si cand l-am apasat a sarit pe el. Ma simt oarecum vinovat si as vrea sa îi iau alta camasa, dar el a zis ca nu e nevoie si ca se mai intampla. Dar sa fim seriosi cui i se intampla sa-i sara ketchup din plic pe camasa. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| IoanaLidia a răspuns:

Mai, poate prietenul ala al tau chiar nu s-a suparat pe tine, pana la urma e doar o camasa si da chiar se mai intampla. Dar daca sa ii cumperi o camasa noua te face sa dormi mai bine noaptea, cumpara-i una. Dar pana la urma e doar o haina, nu merita sa te simti vinovat pentru asa ceva.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se pune la inmuiat si apoi la spalat si n-are nimic camsa. Cumpara-i un cadou mai ieftin, simbolic.

| Liviu a răspuns:

Asta e gest de femeie, mai bine te duci la un bar cu el si platesti tu consumatia ta si a lui happy Il cinstesti mai pe romaneste, apoi faci un spirit de gluma in genu " Ba ma gandeam sa iti cumpar o camasa noua, dar parea prea gest de mu.iere dracu" devi putin misogin, o gluma ca intre barbati si voila asta-i tot happy

| T0T a răspuns:

Faci cum vrei.

| RaduTN a răspuns:

Ii cumperi alta, n-ai de ales.

| AnonimaXDD a răspuns:

Pai ii da-i banii pe ea sau ii cumperi alta! Si poti sa i-o dai intr-un mod mai special, de expmplu: Sa o faci cadou sau eu pui tu in dulap si el o vede bla bla...bla...nu am idei in momentul asta tongue
Dar sper ca macar te-am ajutat. happy

| Allex_Tyna_1997 a răspuns:

Faza este tare amuzanta dar, ai si dreptate deci trebuie sa mergi la magazin si sa ceri inalbitor ace adica se pronunta as am scris asa ca sa stii sa-i ceri vanzatoare si il pui intr-un lighean camasa o las acolo un timp eu las cam vreo 20 de minute apoi o freci acolo un pic dar poate nu-i cazul poate iesa si singura apoi o scoti si o limpezesti si gata.happy