| andrei47 a întrebat:

Ieri m-am inscris la agentia selection media in Baia Mare, a mai fost in ceva orase sau este teapa? deoarece am dat o taxa de 50 de lei si mi s-au promis 5 prezentari pe an si imi voi recupera banii, FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mell1321 a răspuns:

Aceeasi prostie am facut si eu dar in Cluj. Am platit un avans de 60 de lei iar pe ziua urmatoare m-am dus inapoi cu bonul si am completat o cerere ca sa imi ea banii inapoi si sa nu mai particip la nici un concurs.au spus ca o sa fiu contactata telefonic sau prin e-mail.au trecut vreo 3-4 luni de atunci.Nu merge la nici o prezentare e o abureala sa scoata bani de pe noi. Banii nu o sa ii mai vezi asa ca stai linistit happy

39 răspunsuri:
| andrei47 explică (pentru Maria_Cristina_1985):

Nu m-au cautat deloc, eu astept sa treaca luna iulie deoarece au spus ca in iulie ma cheama la prima prezentare, daca nu ma cheama sigur merg la politie sau protectia consumatorului.

| Crisan_Alina_1996 a răspuns:

Va i-au bani va fac niste poze si peste catva timp pleaca...si puteti sa apelati la politie ca nu are ce sa faca ca egzista firma numa daca apelati la instanta civila de judecata

| Les0244 a răspuns:

Cei 50 de lei ce i-ai dat, nu ii mai recuperezi pentru ca tu cu mana ta ai semnat contractul. si acolo scria clar ca cei 50 de lei sunt nereturnabili

| Stela_Delia_1976 a răspuns:

E cineva care a facut prezentari de 4 luni de cand astia au intrat in Baia Mare? Asa ...de curiozitate.

| Andrada_Dulf_1996 a răspuns:

Hei...pana la urma ce s-a intamplat te-au chemat la ceva prezentari? :d

| Adriana_Si_Leo_Macarie_1977 a răspuns:

Buna FUNDA si noi am inscris fetita noastra ieri in Baia Mare dar nu stim daca a fost teapa,

| tzutzika a răspuns (pentru andrei47):

Si eu m-am inscris cam de vreo 3 saptamana. si zilele trecute m-au sunat, cica am fost selectata si maine trebuie sa merg la interviu dar nu cred ca merg. big grin

| Macovei_Monica_1978 a răspuns:

Si eu cred ca am luat teapa ca si voi