Aceeasi prostie am facut si eu dar in Cluj. Am platit un avans de 60 de lei iar pe ziua urmatoare m-am dus inapoi cu bonul si am completat o cerere ca sa imi ea banii inapoi si sa nu mai particip la nici un concurs.au spus ca o sa fiu contactata telefonic sau prin e-mail.au trecut vreo 3-4 luni de atunci.Nu merge la nici o prezentare e o abureala sa scoata bani de pe noi. Banii nu o sa ii mai vezi asa ca stai linistit
Nu m-au cautat deloc, eu astept sa treaca luna iulie deoarece au spus ca in iulie ma cheama la prima prezentare, daca nu ma cheama sigur merg la politie sau protectia consumatorului.
Va i-au bani va fac niste poze si peste catva timp pleaca...si puteti sa apelati la politie ca nu are ce sa faca ca egzista firma numa daca apelati la instanta civila de judecata
Cei 50 de lei ce i-ai dat, nu ii mai recuperezi pentru ca tu cu mana ta ai semnat contractul. si acolo scria clar ca cei 50 de lei sunt nereturnabili
E cineva care a facut prezentari de 4 luni de cand astia au intrat in Baia Mare? Asa ...de curiozitate.
Hei...pana la urma ce s-a intamplat te-au chemat la ceva prezentari? :d
Buna FUNDA si noi am inscris fetita noastra ieri in Baia Mare dar nu stim daca a fost teapa,
vlvl întreabă: