Sincer, nu.
E atât de complicată, încât nu seamănă cu nici o altă limbă. Iar eu, pur şi simplu nu înțeleg nimic din ea.
Să fiu sinceră, spun cu mâna pe inimă că japoneza e mult mai ușoară decât rusa.
Este o limba foarte frumoasa, intra in top 3 pentru mine (romana, portugheza, rusa). Daca ar scrie cu litere latine, ar fi mult mai usor de invatat, asa e greu inceputul.
Russkiy volka! Nu e mai usor asa decat in chirilica?
Dea! O aud zilnic pe bunica vorbind in ruseste si m-am obisnuit!
E ciudata! Mi se limba pliba-n gura.
ну конечно.Mai mult de atit o pot vorbi foarte bine. Faza e ca sunt din Republica Moldova si am invatat-o de mic in paralel cu limba romana. Orice limba e interesanta in felul sau, rusa e greu de invatat si e mult mai greu sa scrii in grafia lor, dar odata ce ai prins firul e foarte usor sa o studiezi mai departe.
Канешь братишь. Limba rusa in Romania foarte, chiar foarte rar se intilneste, asta numai daca in Moldova o auzi si eu sunt de acolo.Eu datorita ei am multe retele sociale si foarte multe cunosc datorita ei.Nu stiu daca te vei duce in moldova si te vei uita la TV, acolo mai multe posturi pe limba rusa sunt.Noi datorita ei vorbim asa.Si mai ales ca Basarabia a facut parte si din Rusia sovietica si din Romania asa ca s-au amestecat multe limbi si de aceea avem atatea etnii.
Imi place cum suna desi e destul de "Harsh". Desi nu cred ca as putea sa o invat vreodata. xd