Imi gasesti si mie o fata? Frumoasa, desteapata, casa cu piscina, un lamborghini diablo(negru)si un cont de 1.000.000 euroi(dar nu datorii)![]()
![]()
P.S.sa fie neaparat bruneta, par lung si carliontat, sanii medii si cu o, operatie la vedere.
Am pretentii? imi gasesti, imi gasesti? a a a a a?
)
Eu nu te-am rugat sa-mi spui parerea ta despre iubire ci, sa-mi spui cine se iubeste pe acest site. Pe cine suspectezi tu?
@shery cred ca in cateva zile o sa ai intrebarea stearsa, da' macar sa profit de ocazie.
Vreau sa ma cuplezi cu Flav. Singura nu reusesc.![]()
@shery abia astept. Stau in seara asta cu lumanari ![]()
![]()
Imi frec palmele de bucurie
Eu sunt cam blazat de felul meu, dar daca s-a indragostit (virtual) cineva de mine, eu o iau cu mine 10 zile in Polonia gratis (real).
Si acum un copy/paste de ala de pe messenger: "Cine ma iubesteeeee?" ![]()
Asa deci?!
na, eu ma bucur! In sfarsit nu mai sunt atatea fete materialiste, toate-s serioase! Bravo voua!
era la misto ![]()
daca eram in era comunista, trebuia sa ii cer voie ralucai si sa respir, nu numai sa glumesc
@SoftCristi: si acum toate fetele manutele suuus, daca ma iubiti manutele suuus, fara numar
@criticul: o operatie la vedere, adica in caz ca nu vede bine sa isi faca operatie u?
normal, altfel cum vede ce bombonel are in fata ochilor ![]()
@Clau: pai sunt eu fata de un singur tub?
mie imi trebuie' mai multe, sau tu vrei sa ne lipim provizoriu, ca iti place sa te lipesti cu toate?
@lia: era un raspuns subtil, nu era parerea mea despre dragoste: cei care se tachineaza(pe acest site) se iubesc maxim :X
@SoftCristi: Imi pun niste tencuiala si suvite, fur niste toace de la prietena-mea si "ma duc in moll sa-mi iau fuzda". Ma duci la Varsovia? Te rog, te rog, te rog. Iti scriu versuri metafizice in lirica poloneaza: Miejsce palinka. Oioioioioo. Ioi.
Adnanadeea întreabă: