| SimSimina1995Sisi222SweetSweet a întrebat:

Imi spuneti si mie va rog...Am auzit de unele persoane care pot citi asa de repede de citesc niste carti mari si grele,(de cele mai multe ori) vreo 4 -3 carti in cateva zile, 3 sau 4 zile...Cum fac persoanele astea? :o
Adica...nu inteleg cum pot citi asa de repede.Cum fac?

Probabil ca sunt patetica, rolling on the floor wtf.

FUNDAAAAAA!

4 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns:

Sunt persoane care citesc printre randuri.Sau sunt peroane, ca mine, care pur si simplu nu se pot oprii din citit.Eu si atunci cand sunt la lucru am o carte cu mine, nu ma las pana nu termin cartea, sunt persoane care au vreo 2-3 carti cu ele intotdeauna. Daca citesti mult, ajungi sa citesti si repede banuiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citesc asa de mult pentru ca citesc cu placere

| TPUuser199 a răspuns:

Este un dar si asta. Au capacitatea dezvoltata la acest subiect.

| UrsuPolar a răspuns:

Intrebarea nu este deloc patetica.
Ma gandesc la 2 raspunsuri posibil:
1. Sunt anumite persoane care pot citi cu o viteza extraordinara, am putea spune supraomeneasca. Acele persoane sunt insa, de cele mai multe ori, persoane cu dferite boli ce le permit acest lucru (autism de exemplu).
2. Exista exercitii care te pot ajuta sa citesti mult mai repede. Cititul poate fi privit ca un exercitiu la care poti sa te perfectionezi. Sunt site-uri pe net care iti pot oferii astfel de exercitii. O cautare pe google si le gasesti. Dar nu este suficient doar sa poti, trebuir si sa te prinda lectura, sa ai vointa sa faci asta.