Te ajuta la ceva?
uitam de poezie, teatru sau cultura , citim o muzica buna, ne doare-n p*** !
ti-a venit taxiul du-te pe drumul tau ca tie nu tie bine decat cand mi-e mie rau
xD | invidia dOare =). sunt prea tare b-) ! |
#. Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X
",,O lume in kre ne iubim... ma ai, ma vrei.iar eu.te privesc sh nu`mi ajunge.te simt, sh nu ma satur.te am sh te mai vreau:X...""
Chiar daq fac moOolte prosti.Sh zic moOolte porqri s sti___tot ce e frumos in sufletu' meu se leaga de [tine]
"El e singurul ce poate ,sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate ! :X"
# [Nu vezi cu tot ce fac cu drag.Fac ptr tine] #
"Mda e golan___[Foarte bine]___dar gOlanul asta ma iubEste doar pe mine ;X
"[[ teOretiC`]] the adOr` ... [[ praCtiC`]] the iubesC` ! •""
"Stiu ca nu mai am nici cuvinte.dar ador sa-mi zici:'sa fiu cuminte!Imi place ca nu esti schimbat-or ca vantul.Dar nu ma face sa-ti spun "te iubesc" fiïndca urasc cuvantul!
"spune`mi cum ma faci , cum de ma atragi ;x . vrei` sa te vreau , de fapt imi placi ;"> ! \:d/"
"stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii lui sa fiu...cea mai importanta fata :* >
Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare.
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez
Lumea v0rbesjte ´ pr0stii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte ;-j ´, Numai ´ tu p0tsi ´ vedea dinc0l0 ´ de cuvinTeee! ;* ´ .
Ordonare: ordine cronologica | relevanta (1 Februarie 2011 22:32 ) Catalinツ a răspuns:
Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea… "
status nou adaugat..." Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! "
status nou adaugat..." Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape… "
status nou adaugat..." Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Nu mi-a placut niciodata sa adun cioburile sparte si sa le lipesc la loc,spunandu-mi ca vasul e nou. Ceea ce s-a spart s-a spart. Si prefer sa-mi amintesc cu placere vasul intreg, decat sa-l am inaintea mea si sa-i vad crapaturile in fiecare zi.
daca viata-i cruda, o pun pe gratar!
Berea fara alcool e ca femeia care nu suge p**a
Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita.Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.
De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.
Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.
Vand pat pentru copil cu picioare de fier.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.
Destinul meu a fost sa fiu raza de lumina pentru mintile intunecate ale idiotilor !
ஐ •●✿ ஐ ✿●•i love you ஐ●✿ ஐ✿●
cum te cheama partzule …printzule…?
marisica lu’ ghibirdel is online !
eu’s poiet necunoscut si pe mata vreau so f**!
mai incet cu pianul ca se varsa clapele.
si am sa fie in apele mele cand am sa-mi cumpar ocean .
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶ COCALAR ALERT ٩(-̮̮̃-̃)۶ ε[-ิิ_•ิ]з
Am dusmani si am femei si ma dau mereu cu sprei!
ma urc pe poarta si strig deodata MANCAMIATZI P**A TOATA
Daca bunica mea si bunica lui Einstein erau lesbiene nu se mai nasteau doua genii !
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
2.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat !
3.Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4.Grea e viata unui peste Cand traieste pe uscat, Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat!
5.E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
6.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
7.Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
8. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!
10. Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile ptr mine nu vor mai exista,atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…
11. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…
12.As vrea sa colorez padurea,
Sa pot s-o fac in mii de feluri,
Sa pot sa intseleg iubirea,
Ce se coboara dinspre ceruri!
13.Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
14.Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? "
15.Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
16.Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
17.Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine.
18.A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna.
19.Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi...
20.Deseori zambetul celui care sufera e mai trist si dureros decat lacrimile celor ce plang!
" Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :X :X :X "
" Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis… "
" Numai langa tine viata mea e roz…. TE IUBESC ! "
" Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea , dar o poti simti… "
" E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU "
" Inima-mi plange cu suspine fiindca tu nu esti langa mine. Stiu departarea este grea dar te rog nu ma uita ! "
" Dragostea e ca atunci cand calci pe cimentul moale…. chiar daca pleci , urmele iti raman acolo… "
" Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga… "
"Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca ma faci sa rad, te iubesc pentru tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pentru ca TE IUBESC ! "
" Iubirea…… ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea ?! "
" Daca as fi o pisicuta as iubi un motanel dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel… "
" Orice drum parcurs, e mai frumos in doi… "
" Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult… "
" Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
" I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine… "
" In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata ! ! "
Nu-ntelegi, nu este bine , Sa te joci acum cu mine ! Nu stiu cum sa iti explic , Ca vorbele tale nu ma ating . :]
‘`’[;x]Te urasc pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC:X`.`!
.:.[;*]Pe lumea asta tu esti un inel
Iar eu deasupra-i piatra pretioasa,
Esti iarba care creste la parau
Iar eu deasupra-i roua ce se lasa.[;x].:.
`.`:X:Un sufelet cald sa ma inteleaga
L-am cautat o viata intreaga
Sa fie al meu sa fiu al lui
Azi se-mplineste visul meu!`.`:X:
[[[]]]Sa ai somnul usor si visele senine si poate sa ma regasesti intr-unul dintre ele![[[]]]]
.~.[]Parca de-o viata esti alaturi de mine
Si-ti cer acum aceleasi saruturi pre fine
Ce ma iau, ma duc si imi cer`
De fiecare data in tine sa sper!~.
~__*Ai grija de zambetul tau
De buzele tale
De sufletul meu
Ai grija de inima mea
Ai grija de noi
Si de dragostea noastra*__~
~_ Din lacrimile cerului s-a nascut ploaia``
Din lacrimile pamantului sa nascut roua... iar din lacrimile inimilor iubirea:X~`.`.
`/`ORICE COPIL ARE O FLOARE si daca i-o stropesti cu dragoste
si lacrimi vei primi tandrete si IUBIRE...pe care mi-o doresc si eu...;x`,`
‘/ ‘: (Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!’/’; d
`: (`Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si in inima mea. Cum altfel, daca te iubesc?
[;x]Fara iubire nu exista viata. Ma bucur ca te iubesc si astfel traiesc!:X
:X:XIti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine de
fiecare data cand am avut nevoie de ceva,
dar si in clipele de fericire. Te iubesc !:X:X’`’
‘_’: )IARTA-MA DACA TII DOR,UITA-MA DACA TII BINE,CHEAMA-MA DACA TIE GREU,
EU TE PASTREZ MEREU IN SUFLETUL MEU(‘:X _ :X’).
"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor
Am incercat dar nu te pot uita asa usor.
. Mor incet...
simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de
la inceput, suferinta sa dispara...":X:X
"Sa Te |nTorc| |napo| n’am Sa Te rOg…Ma|
Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH BlesTem
ca De tOt PraFul Sa sE aLeaGa.;("
Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`
I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!:
`:X`Cu toate astea tu stii bine ca
0rice ar face pan'la urma tot
La tine vine...asa ca ai grija
De el ca la tine'n inima nimeni nu-i la fel"……
…:::…Sunshine,I can call you my baby boy te iubesc !:::…
There's always that one person, that will always have your heart.
:*"Dacã-ti atingi propriile teluri,
Vei gãsi prieteni falsi si dusmani adevãrati.
Nu are importantã, tu realizeazã-le.:*
{}Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
.:X.Aici sunt si voi ramane nu mai pentru tine
1. Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data ?
2. Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului ce sa imi aduca de Craciun
3. Am invatat cumva la scoli diferite impreuna?
4. Ajuta-i pe sarmani.ia-ma cu tine acasa
5. Si care ar fi sansele sa capat mai mult decat o conversatie?
7. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele
8.E ziua mea. Ce zici de un sarut? (Chiar e ziua ta?) Nu. Dar ce ai zice de un sarut oricum
9. Uite-ma ca am aparut, acum mai ai 2 dorinte
10. Un urs polar urias! (Ce?) Am spart gheata!
11. Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragutze ma inveseleste,nu vrei sa imi zambesti?
12. Ce caine dragutz, ce numar de telefon are?
13. Scuza-ma am observat ca nu m-ai observat!
14. Chemati politia. Este ilegal sa aratzi asa de bine
15. O sa ma saruti, sau trebuie sa mint in jurnal?
16. Hai sa mergem la mine acasa si sa facem ce o sa le spun tuturor maine ca ma facut oricum
17. Mi-ai furat inima, dar nu-i nimic, mai am alta in frigider, acasa
18. Buna, pot sa iti cumpar o masina?
# Vrei sa Konduci lumea alaturi de mine? "
# Sunt un rege… am bani, am masina, am Kasa, dar ce rost au toate astea daca tronul meu are roti? "
# Sesiunea trece, studentii raman… "
# An eye for an eye makes this world blind… "
# Prea dulce ca sa fiu light … "
# Cred ca am probleme cu ochii, nu`i pot dezlipi de tine… "
# Tatal tau este terorist, pentru ca tu esti o bomba… "
# Misto fussta. Pot sa ti`o iau eu ? "
# Sunt singur si sunt sigur ca si tu esi sigura ca nu mai vrei sa fii singura… "
# Sunt cuminte si te fac doar din cuvinte! "
# Toti banii din lume ii dau doar pentru iubirea mea… as da si un munte de aur, numai sa te stiu a mea! "
# Un pic mai intepator… "
# Hey sexy, drink Pepsy ? "
# Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul… "
# Sunt firbinte si mi`e frica sa nu ma sting ca
# Mmmmm…ce vad ochii mei? Ce frumoasa si cat stil ai pe tine … parca esti facuta pentru mine! "
# A iesit soarele sau doar ai zambit? "
# Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replika de agatat… "
# Sa nu uiti sa te dai si la mine…
# Nu te tine sa te indragostesti de mine!…
# Vata de zahar?NU…Sirop de capsuni?NU…Ciocolata?!NU…Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
# Ok! Hai la baiatu`` !
# Am vrajeala necesara pentru orice domnisoarå!
# Vino in iad, sa vezi raiul meu frumoaso !
# Daca ai fi pamant m-as ingropa cu tine. Daca ai fi apa m-as ineca cu tine. Daca ai fi aer m-as sufoca cu tine. Daca as fi foc te-ai arde cu mine?!
# Zi-mi se poate in toate sa fi tu… zi si noapte iti simt aproape sufletul
# Te-am cautat si te-am gasit zana mea din rasarit,Eu sunt printul din apus si pe ckombinari m-am pus…
# Vrei sa konduci lumea alaturi de mine?!
# Sunt un rege… am bani, am masina, am casa, dar ce rost au toate astea daca tronul meu are roti?
2. Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului ce sa imi aduca de Craciun
8.E ziua mea. Ce zici de un sarut? (Chiar e ziua ta?) Nu. Dar ce ai zice de un sarut oricum
11. Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragutze ma inveseleste,nu vrei sa imi zambesti?
16. Hai sa mergem la mine acasa si sa facem ce o sa le spun tuturor maine ca ma facut oricum
'ni here:www.statusuri.ro funda? hai odat nu te mai prostii da odat funda aia lu drekk
ohhya întreabă:
RAY întreabă:
Ochialbastri99999999 întreabă: