anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand e Sfantul Nicolae, asteptati sa va aduca ceva, oferiti si voi la randul vostru ceva? Eu da astept si ofer!

Răspuns Câştigător
| remus a răspuns:

Nu prea am sperante sa-mi aduca ceva avand in vedere criza, ofer cu tot dragul si sunt fericit ca pot, multumesc la Dumnezeu.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In familia mea este obiceiul ca fiecare sa primeasca si sa ofere ceva cu aceasta ocazie, gestul este simbolic dar distractia e mare...

| TeoIonela a răspuns:

Eu nu astept decat sanatate, ca restul vin de la sine...da.si mai astept si perechea aia de patine pe care am vazut-o in mall...in rest nimickisstu ce-ti doresti?

| blue_butterfly a răspuns:

Ofer raspunsuri pe TPU happy. Nu astept nimic de la mos Nicolae ca nu am fost prea cuminte anul asta si sper sa nu ma trezesc cu o nuielusa in cizme.

| alexandra_3253 a răspuns:

Eu vreau decat sanatate sh fericire in familia mea sh sa nu mai fie certuri...nu ma pot astepta ca mos nikolae sa imi aduca ceva pentru stiu ca nu are cu ce...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si la mine in familie se obisnueste sa vina Mos Nicolae, ceea ce imi doresc e fericire, sanatate. putere de munca si multa sanatate pentru printesa noastra si toata familia.In afara de asta ne oferim cate o mica atentie.

| oana23madrid a răspuns:

Da astept sanatate ca e mai buna decat toate si un gram de noroc pentru la anul, ca anul asta a fost cam dur pentru mine...