| Ion1989 a întrebat:

In lumea asta sunt milioane de cazuri cu oameni care mor in accidente rutiere, sunt omorati pe strada de alti oameni ori prin bataie ori prin injughiere cu cutitul, acum o luna a fost un caz cu o fata de vreo 20 de ani care a fugit din Ucraina din cauza razboiului in America in SUA si acolo in SUA s-a urcat intr-un tren si s-a pus pe un scaun si in spatele ei pe un scaun era un om al strazii, un boschetar ala de fapt era un criminal si a mai fost arestat de vreo 14 ori si era in libertate si in cateva minute fara niciun motiv ala a scos un cutit si pe la spate a
injunghiat-o de 3 ori in gat si a murit, cica din cauza ca fata aia era alba si ala era un negroman, s-a vazut tot pe camerele de supraveghere care erau in tren, filmarea de pe camerele supraveghere a aparut si pe net si s-a vazut totul, de 3 ori a fost injunghiata cu cutitul in gat, dar in filmare se vede ca dupa ce a fost injunghiata de 3 ori s-a speriat si plangea si-a pus mainile la gura a fost constienta cateva secunde dupa care a murit si a cazut jos de pe scaun, niciodata nu merg intr-o alta tara, niciodata nu merg in orase straine, nu am niciun prieten si nici nu am nevoie, tin la viata mea, cazuri din astea cu omoruri s-au intamplat destul de multe si in Romania, e foarte dureros sa fii batut, atunci cand te lovesti, cel mai dureros e atunci cand cineva baga cutitul in tine in gat sau in stomac, uneori mi-e frica sa mai ies din casa, ce se poate face? Te omoara si pe strada fara niciun motiv

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca asta nu ti se va intampla tie, fiindca nu esti fata si apoi, esti in Romanica nu America.

| Ion1989 explică (pentru Violleta2022):

Cele mai multe cazuri se intampla doar la fete, nu?

| johnnny123 a răspuns:

Sunt și milioane de oameni care mor la ei în casă. După "logica" ta nu ar mai trebui să stai nici în casă.

| StoicAnalysis a răspuns:

Lucrurile astea se intampla de cand lumea. Aia e. Se intampla si crime de genul. Mai ales in America.
Totusi asta nu inseamna ca trebuie sa stai inchis in casa din cauza asta. Viata trebuie traita asa cum este ea, cu bune si cu rele.

Eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Eram in Anglia 2018, munceam intr-un depozit. Veneam acasa seara pe la miezul noptii. De la satucul unde stateam pana la locul de munca, trebuia sa merg vreo 40 de minute cu autobuzul de la autogara.
Autobuzul era mereu plin si la dus si la intors, si nu aveai cum sa ramai singur.

Totusi intr-o seara, venisem cu o ora mai tarziu, ca pierdusem autobuzul cand am scapat de la munca. Autobuzul era ca de obicei plin chiar si atunci. Insa pe drum de la autogara pana acasa, nu mai era nici dracu. Eram singur. Mai patisem asa de mai multe ori, dar in seara aia, s-a nimerit sa-mi sara in cale, cand treceam printr-o piata, un golan cu gluga trasa pe cap. Ii vedeam doar nasul si gura. A dat sa vina spre mine cu briceagul amenintandu-ma sa-i dau toti banii.

Faza era ca portofelul il aveam in rucsacul de la spate, deci varianta cu scosul portofelului si cerand indurare, era scoasa din ecuatie din start. Eram constient ca nu puteam sa-i zic sa ma astepte sa dau jos rucsacul ca se vedea dupa reactia lui ca nu avea rabdare si era irascibil. Asa panicat cum eram, in mintea mea aveam mii de scenarii care se derulau in fractiuni de secunda, cautand cea mai buna solutie pe moment.
Norocul meu, ca in buzunarul de la spate aveam mai multe monede. Era restul de la biletul platit pe autobuz.
I-am zis golanului ca am portofelul in buzunarul de la spate si ca o sa il dau, doar sa nu ma omoare. Am bagat mana usor la buzunarul de la spate, inima imi batea ca la aparate, am scos un pumn de monede si i-am aruncat cu toata forta fix in fata lui.
In timpul in care s-a aparat cu mana de monezi, am avut timp la mlisecunda sa fug mai ceva ca Usein Bolt. Am fugit printre case si stradute incat sa-l pierd si sa nu-l conduc la mine acasa.

A doua zi am cerut la mine la munca sa ma mute pe alta tura ca nu voiam sa mai dau de ala iar.

| Ion1989 explică (pentru StoicAnalysis):

Dar stii care ii faza? Criminali exista si vor exista intotdeauna si in viitor o sa fie alte cazuri cu persoane omorate de criminali, intotdeauna o sa fie cazuri cu persoane omorate de criminali, se vor naste alti criminali

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Ion1989):

Important este sa fi precaut atunci cand trebuie si sa nu iti faci dusmani. Sa nu mergi pe strazi laturalnice cand esti singur noaptea, ( mai ales daca e un loc strain ) si nici sa fii singur noaptea in alte circumstane. Chestiile astea le stie toata lumea, si majoritatea traiesc bine mersi pana cand mor de boala sau de batranete.

Insa oricum din ce am inteles, omul ala care a omorat ucraineanca respectiva, a fost prins si condamnat la pedeapsa cu moartea.

| Ion1989 explică (pentru StoicAnalysis):

Dar ala o omorat-o din cauza ca era alba si ala era negroman, a zis el ca din cauza aia a
omorat-o, credea ca cica ii citeste mintea

| MagicOneT a răspuns:

Iryna Zarutska este fata de care zici si da, a avut parte de un final tragic...

Agresorul, cel mai probabil avea tulburari mintale. Si autoritatile americane au spus ca nu se cunoaste motivul agresiunii, deci presupunerea ca a atacat doar pentru ca fata era "alba", pare greu de inteles.

Cat despre frica ta de a iesi din casa e cumva de inteles. Totusi, nu stiu in ce localitate stai, dar in Romania, sunt destul de rare astfel de cazuri, cel putin eu nu am auzit de foarte multe si in general se fac publice.

In America s-a mediatizat foarte mult si din cauza trendului cu BLM, ca o riposta.

| Ion1989 explică (pentru MagicOneT):

Dar tu vezi cat de aiurea este viata asta? Probabil ca mult mai in siguranta era in Ucraina si tocmai s-a intamplat sa fie omorata acolo in America, nu a fost omorata in Ucraina si a fost omorata in America

Daca ramanea in Ucraina nu cred ca o omora nimeni asa cum era razboi

Intotdeauna o sa existe criminali, si in viitor sa fie cazuri cu alte persoane omorate de criminali

| gllopel a răspuns:

Poti sa mori si stand in casa.

| Ion1989 explică:

Undeva prin Suceava