| Sp1derxd a întrebat:

In primul rand, nu stiu in ce se incadreaza acest gen de intrebare, dar l-am pus la familie si relatii.
Deci, am avut un vis foarte ciudat, un vis in care un var de al meu, care petrecea foarte mult timp cu fratele meu s-a mutat la noi cateva saptamani, dar fratele meu a plecat intro excursie...
Trec sase ore de la plecarea fratelui meu, eu eram acasa, iar tatal meu vine la mine cu telefonul lui si spune: fratele tau vrea sa iti vorbeasca.
Iau telefonul, il pun la ureche, iar fratele meu imi spune:spune tuturor ca ii iubesc, cu un glas obosit, stingaduse...
Eu il intreb unde este, ce a patit, dar fara raspuns, si incep sa ma panichez, si acolo ma trezesc...

Stie cineva ce poate insemna acest vis? ce semnificatie are, stiu ca in traditie unele vise au o semnificatie, dar la acesta nici pe internet nu am gasit, si credeti-ma, sunt foarte speriat...

Răspuns Câştigător
| CiobotaruIonut a răspuns:

Stai linistit.Nu inseamna nimic, cel mai sigur este o teama de-a ta.In general visele nu simbolizeaza nimic, nici din ce citesti pe internet, decat daca ti se intampla sa visezi acelasi lucru la rand 2-3 seri...dar asa stai linistit poate fi si de la obosealahappyTe inteleg a inceput scoala laughingeu sunt a 12-a si nu ma mai satur de somn 3-4 ore pe noaptelaughingmintea iti joaca festewinking