Nu crede... FII SIGUR! Dacă nu ii place, probabil a orbit sau e o ******************si pot continua! Mult noroc si... Dragoste! In sens de iubire!
Ba da promit ca intr-o zi o sa pun si eu o intrebare de o pagina k deja numai intrebari din astea de dimensiunea romanelor vad
Nu conteaza roamane sau nu conteaza codaoul...)))
Da, e super cool... Dar mi se pare ca va rămâne o idee... Apropo, dacă ești mai plinut sau ea mai grasa, las-o balta prietene! XD
Normal ca o sa ii placa! Ce as vrea si eu un prieten ca tine... Dar trebuie sa mă multumesc cu cel mult un,, salut!" e o idee superba, îți zic SIGUR ca va tine minte
Nu am cuvinte...este extraordinar! Sa te trezesti cu persoana iubita la geam si, pe deasupra, sa mai vina si cu niște cadouri așa de dulci!
Multă bafta!
PS: am zis de chestia cu ideea si cu greutatea ca sa mă amuz dar, dacă o poți pune in aplicare, e super-marfa-beton-dulcic-frumos-etc
De ce nu m-am gândit la asta!? E o idee buna. Ai dreptate, celelalte torturi chiar sunt demodate si s-ar fi simțit ca la aniversarea de 7 ani cu mickey mouse pe tort. Da, totul cu pantofii e genial. Dar asigura-te ca ii plac pantofii! Bine, e fata, cui nu i-ar plăcea... Deci:
Da, ar fi mai mult decat super! Sigur va realiza cat de mult o placi si SIGUR vei rămâne pentru ea cel mai tare iubit din lume!
PS: Merci pentru faza cu,, te pricepi"
E, sunt părinți... le aduci si lor, dupa ce intri, un buchet de flori, ceva pentru tata( tu ești băiat deci poate știi ce ) si vor fi fericiti cred ca fata lor e fericita! Dar ei știu de relație? Ar trebui sa știe înainte sa faci asta... Altfel nu știu ce o sa iasă. si poți sa le zici ceva gen:
- buna dimineața! Imi cer mii de scuze ca v-am deranjat dar, pentru ca azi este ziua de naștere a fiicei dumneavoastră, am venit sa ii fac un mic mare cadou. Vreau sa va spun ca ați crescut o fiinta minunata, si ea e cea mai importantă pentru mine. Sper sa nu va suparati dar dragostea ce i-o port trece orice limite. ( ii dai bomboanele...) la ce fata extraordinara aveți, de abia astept sa ne cunoastem mai bine!
Știu ca pare,, sentimental" si deloc un tip de 16 ani, dar ei sunt bătrâni si cam asta le place! (ciudat, nu?) ce zici?
Maicasa mi-a fost profa de mate si ma cunosc foarte bine cu ea si cu tatal la fel, chir d emulte ori putem vorbi la,, tu,, adica ma stiu de foarte mult timp cu insa achestia e ca nu stiu cum vor reactiona... o plimbare, un suc, un fim e una insa cind vine vorba de parasuta nu stiu ce vor zice..si in plus chiar si pe mama ei personal vreau sa o rog sa imi fie complice. (am 18 ani, ea implineste 16)
Nu am știut asta...pai, dacă sunteți atât de buni,, prieteni" (?) poți sa ii spui si așa nu vei mai avea o piatra pe inima. Si fata va fi mai fericita vazand ca toate persoanele iubite sunt lângă ea.
Mamei poți sa ii spui ca veți fi insotiti de un profesionist si ca Inaltimea va fi mică. Poate te vei simți vinovat, dar gândește-te ca dacă nu minți nu pleci si se va sfârși cu
Si tare faza cu puiutul meu!
aиdrυşca întreabă:
RebecaRebela întreabă: