| bigtime a întrebat:

In scurt timp e ziua iubitei mele, deci m-am gindit sa apelez la compania de livrarea cadourilor prin ferestra si acolo voi aparea eu cu un buchet de flori(trandafiri) fiind la fereastar ei am sa o felicit si ii voi cadona un bilet unde in doi vom sari cu parasuta de la 3000 de metri, ea implineste 16 ani si isi doreste de foarte mult timp s asara cu parasuta, ce spuneti de asa idee?

Răspuns Câştigător
| Bubuletu a răspuns:

Nu crede... FII SIGUR! Dacă nu ii place, probabil a orbit sau e o ******************si pot continua! Mult noroc si... Dragoste! In sens de iubire!

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da promit ca intr-o zi o sa pun si eu o intrebare de o pagina k deja numai intrebari din astea de dimensiunea romanelor vad

| bigtime explică (pentru anonim_4396):

Nu conteaza roamane sau nu conteaza codaoul...)))

| Cherilyn a răspuns:

laughing Daca o si pui in aplicare, e beton.batting eyelashes

| Bubuletu a răspuns:

Da, e super cool... Dar mi se pare ca va rămâne o idee... Apropo, dacă ești mai plinut sau ea mai grasa, las-o balta prietene! XD

| bigtime explică (pentru Bubuletu):

Nu bai sunt sportiv si ea arata bine ....in orice caz nu cred sa rmaina idee pentru ca totul e gata deja am vorbit cu agentia totul insa nu stiu daca o sa ii placa

| Bubuletu a răspuns (pentru bigtime):

Normal ca o sa ii placa! Ce as vrea si eu un prieten ca tine... Dar trebuie sa mă multumesc cu cel mult un,, salut!" e o idee superba, îți zic SIGUR ca va tine minte
Nu am cuvinte...este extraordinar! Sa te trezesti cu persoana iubita la geam si, pe deasupra, sa mai vina si cu niște cadouri așa de dulci!
Multă bafta!
PS: am zis de chestia cu ideea si cu greutatea ca sa mă amuz dar, dacă o poți pune in aplicare, e super-marfa-beton-dulcic-frumos-etc

Dupa cadoul acesta cred ca va intelege cit de tare tin la ea..nu imi pasa de bani chiar de dau vreo 400 de eoru pe toata chestia asta si plus la asta n-am serviuciu pur si simplu o iubesc si stiu ca merita

Am intels chiar nu ma supar in plus asta ma amuzat si pe minehappy

Uite vad ca te pricepi. ce ar fi daca pe linga flori si biletul pentru parasuta sa mai comand si un tort insa nu stiu ce..cu poze si nume e deja demodat crezi ca ceva cu pantofi ca decor din aia din biscutie ar fi super?

De ce nu m-am gândit la asta!? E o idee buna. Ai dreptate, celelalte torturi chiar sunt demodate si s-ar fi simțit ca la aniversarea de 7 ani cu mickey mouse pe tort. Da, totul cu pantofii e genial. Dar asigura-te ca ii plac pantofii! Bine, e fata, cui nu i-ar plăcea... Deci:
Da, ar fi mai mult decat super! Sigur va realiza cat de mult o placi si SIGUR vei rămâne pentru ea cel mai tare iubit din lume!
PS: Merci pentru faza cu,, te pricepi"

Cu placere... da ceva bijuteri sau pentofi, chesti care plac fetelor voi vb cu baieti de la compania de torturi...insa chair nu stiu ce vor zice parinti ei adica intr-o zi de vineri la 6 dimineata la geam..chiar aici mi-e frica sa nu o dau in bara

E, sunt părinți... le aduci si lor, dupa ce intri, un buchet de flori, ceva pentru tata( tu ești băiat deci poate știi ce ) si vor fi fericiti cred ca fata lor e fericita! Dar ei știu de relație? Ar trebui sa știe înainte sa faci asta... Altfel nu știu ce o sa iasă. si poți sa le zici ceva gen:
- buna dimineața! Imi cer mii de scuze ca v-am deranjat dar, pentru ca azi este ziua de naștere a fiicei dumneavoastră, am venit sa ii fac un mic mare cadou. Vreau sa va spun ca ați crescut o fiinta minunata, si ea e cea mai importantă pentru mine. Sper sa nu va suparati dar dragostea ce i-o port trece orice limite. ( ii dai bomboanele...) la ce fata extraordinara aveți, de abia astept sa ne cunoastem mai bine!

Știu ca pare,, sentimental" si deloc un tip de 16 ani, dar ei sunt bătrâni si cam asta le place! (ciudat, nu?) ce zici?

Maicasa mi-a fost profa de mate si ma cunosc foarte bine cu ea si cu tatal la fel, chir d emulte ori putem vorbi la,, tu,, adica ma stiu de foarte mult timp cu insa achestia e ca nu stiu cum vor reactiona... o plimbare, un suc, un fim e una insa cind vine vorba de parasuta nu stiu ce vor zice..si in plus chiar si pe mama ei personal vreau sa o rog sa imi fie complice. (am 18 ani, ea implineste 16)

| bigtime explică (pentru bigtime):

Si vreau sa stiu daca ar fi o idee sa ii spun de acest cadou mamei ei? adica sa imi fie complice sa aiba grija sa se trezeasca puitu meu atit de dimineata sa nu stau atirnat vreo citeva ore la geambig grin

Nu am știut asta...pai, dacă sunteți atât de buni,, prieteni" (?) poți sa ii spui si așa nu vei mai avea o piatra pe inima. Si fata va fi mai fericita vazand ca toate persoanele iubite sunt lângă ea.
Mamei poți sa ii spui ca veți fi insotiti de un profesionist si ca Inaltimea va fi mică. Poate te vei simți vinovat, dar gândește-te ca dacă nu minți nu pleci si se va sfârși cu sad
Si tare faza cu puiutul meu!

Merci... da pot sa ii spun adevarul adica parintii ei o sa aiba incredere ca am mai fost pe la ei o data si adica sper sa fie bine... ei si plus la asta ca parintii ei au incredere in ea foarte mult

Da?! Super, am zis sa minta ca eu eram obisnuita cu părinții mei...happy
Pai se pare ca totul e OK si ca nici cu părinți nu mai ai griji.
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTA BAFTA!

Mersi, cred ca o sa fie bine pentru ca in ultimul timp ma cam respinge nu stiu ce s-a intamplat...

Nu crede... FII SIGUR! Dacă nu ii place, probabil a orbit sau e o ******************si pot continua! Mult noroc si... Dragoste! In sens de iubire!