| Adi1987 a întrebat:

In ziua de azi de ce nu mai ninge? In Decembrie nu mai ninge deloc, e soare afara si cald, incepe sa ninga abia prin februarie sau martie dar foarte putin, acum vreo 20 de ani in luna decembrie ningea toata ziua, era un ger afara de crapau pietrele erau -0 grade nici un caine nu iti venea sa dai afara era zapada de 2 metri, inainte in luna decembrie, ianuarie, februarie ningea aproape toata ziua, incepea sa ninga si prin octombrie, noiembrie, era ger afara, erau niste ierni foarte grele, dar acum in luna decembrie nici macar numai ninge e soare si cald afara

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pai se stie de cateva decenii ca s-a schimbat clima...

| Cipi1212 a răspuns:

Eu vorba de schimbare climatică.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că Pământul are cicluri seculare de încălzire, perioade glaciare. Un ciclu natural. Ce a influențat omul, a fost de fapt, accelerarea, scurtarea ciclului natural și creșterea perioadei calde!
Dar, pentru cei care au răbdare să studieze istoria meteo a omenirii va observa că nu e prima dată când omenirea se confruntă cu perioade caniculare! Doar că acum informațiile circulă cu viteza luminii și nu mai știm să ne adaptăm situațiilor actuale.
În timp, se va reveni la o nouă perioadă glaciară și oamenii de atunci se vor văita că nu este cald, că sunt ierni grele!
Ultima mică glaciațiune a avut loc cu vreo 500 de ani în urmă.

| Adi1987 explică (pentru ValentinMihai78):

Deci asta nu ramane asa, o sa se schimbe? O sa fie din nou ierni grele nu?

Eu vreau sa fie din nou ierni grele si zapada de 2 cm,
ca de caldura m-am saturat

Dar oare cand se va schimba clima? Cand se va reveni la o noua perioada glaciara?

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru Adi1987):

Nimeni nu știe exact când!