NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Înainte să adormi, brusc ai un gând că gândul ţi-e departe şi devii foarte conştient de tine şi te nelinişteşti că eşti prea neliniştit ca să poţi să adormi şi încerci din nou să duci gândul departe, să-l alungi din capul tău...
Ţi s-a întâmplat?
Ceva soluţii?

47 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru ZambetulNebuniei):

Mulţumesc.

| WhatheWow a răspuns:

La mine, când sexul nu-i un remediu la îndemână apelez la televizor; un documentar despre orice îţi stârnește interesul, reușește în cele din urmă să-ți alunge gânduri ce te frământă și adormi.
PS : posturile care difuzează reclame în timpul documentarelor nu sunt o opțiune. laughing

NOname
| NOname explică (pentru WhatheWow):

Da, şi televizorul poate fi un somnifer bun.

Bunicul meu adormea cu televizorul aprins, cu purici, şi se trezea imediat după ce se găsea vreun curajos să-l stingă. Nu putea dormi de prea multă linişte. Trebuia musai să audă bâzâitul de fundal. : ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu te lupta cu nelinistea ca mai tare se lupta si ea cu tine. Mergi si fa ceva total neasteptat pentru nelinistea ta: uda florile, aranjeaza CD-urile, fa un dus etc... apoi, in momentul de reajustare a nelinistii baga-te in pat si dormi. Fraiereste-o cu alte cuvinte, dar nu te lupta cu ea.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Îi dau timp să se aşeze, că doar nu o să sar din pat şi o să încep să alerg prin casă. : ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Hahaha! Salsa. Invit-o la dans happy.

NOname

...el tiempo todo calma,
la tempestad y la calma...
http://youtu.be/IzF32qOm9LQ

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

Neah! Medic legist mi-ar placea! Nu te dau "pacientii" in judecata pentru malpraxis.

NOname
| NOname explică (pentru ardnaxur1961):

Da, ţi-ai putea exersa talentele de Mengele în linişte, fără plângeri. : ))

NOname

Mulţumesc, noapte bună şi ţie. :)
http://youtu.be/t5KuQ-z-ZHg

mariana
| mariana a răspuns (pentru NOname):

Am inteles perfect "durerea " ta, dar m-am gandit sa dau si unele sugestii privind instalarea unei stari de calm, atunci cand simti ca, nu poti sa te detasezi de gandurile, ce te-au preocupat in timpul zilei.
Sper ca nu te-am jignit cu sfaturile mele.
Eu nu sunt un om nelinistit si nici nu ma comport ca atare.
Pupici si pentru tine si multa sanatate.

NOname
| NOname explică (pentru mariana):

Din contră, sfaturile tale mi-au prins bine, Mariana.
Nu o dată am avut parte de nopţi albe din cauza insomniilor pe baza gândurilor nedetaşabile.
Încă o dată: mulţumesc. Te pup.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce joc frumos de cuvinte faci tu aici : ))!
Uite, am încercat să-ți răspund la mesaj, nu știu de ce nu-mi reușeste trimiterea?! Am intrat pe o postare de-a ta...doar ca să-ți spun. O să încerc mai târziu. Și... scuze de întârziere, am fost plecată din localitate la un colocviu de literatură și lingvisticăwinking.

NOname
| NOname explică (pentru floresdemayo):

Bine te-ai întors, Flores.
Mi-am reglat setările în aşa fel încât pot primi mesaje de la toată lumea. Eventual, încearcă mai târziu sau cu un alt browser.

| Mikhtarian a răspuns:

Da,asta se numeste atunci cand sufletul experimenteaza.
Fizic ramai acolo blocat, dar sufleteste pleci in lume.
De obicei budistii ajung la aceasta stare, ceea ce inseamna ca paranormal se poate, ceea ce ese total adevarat ca o Fiinta Divina, adica Dumnezeu exista.

| ßσьσсєℓα a răspuns:

Mie, nu stiu cum se face, corpul ma ''conduce'', nu eu pe el, e ceva ciudat un sentiment ciudat mi se inchid ochii si mintea trece la o stare de aproape inconstienta, fara ajutorul meu, ceva de la sine, apoi am senzatia completa de inconstienta si ma simt ca si cum as fi murit, nu controlez nimic, si nu ma simt, nu imi simt corpul, apoi visez ceva, cand totul e rau sau cand visez ca ma misc si apoi cad brusc (cazatura de aia in fata, in nas sau cazatura de la inaltime) ma trezesc si ma simt ca o proasta, era doar un vis! sad

Întrebări similare