La mine, când sexul nu-i un remediu la îndemână apelez la televizor; un documentar despre orice îţi stârnește interesul, reușește în cele din urmă să-ți alunge gânduri ce te frământă și adormi.
PS : posturile care difuzează reclame în timpul documentarelor nu sunt o opțiune.
Da, nu te lupta cu nelinistea ca mai tare se lupta si ea cu tine. Mergi si fa ceva total neasteptat pentru nelinistea ta: uda florile, aranjeaza CD-urile, fa un dus etc... apoi, in momentul de reajustare a nelinistii baga-te in pat si dormi. Fraiereste-o cu alte cuvinte, dar nu te lupta cu ea.
Îi dau timp să se aşeze, că doar nu o să sar din pat şi o să încep să alerg prin casă. : ))
...el tiempo todo calma,
la tempestad y la calma...
http://youtu.be/IzF32qOm9LQ
Neah! Medic legist mi-ar placea! Nu te dau "pacientii" in judecata pentru malpraxis.
Da, ţi-ai putea exersa talentele de Mengele în linişte, fără plângeri. : ))
Http://www.youtube.com/watch?v=dcnd55tLCv8&feature=youtube_gdata_player
Noapte buna!
Mulţumesc, noapte bună şi ţie. :)
http://youtu.be/t5KuQ-z-ZHg
Am inteles perfect "durerea " ta, dar m-am gandit sa dau si unele sugestii privind instalarea unei stari de calm, atunci cand simti ca, nu poti sa te detasezi de gandurile, ce te-au preocupat in timpul zilei.
Sper ca nu te-am jignit cu sfaturile mele.
Eu nu sunt un om nelinistit si nici nu ma comport ca atare.
Pupici si pentru tine si multa sanatate.
Ce joc frumos de cuvinte faci tu aici : ))!
Uite, am încercat să-ți răspund la mesaj, nu știu de ce nu-mi reușeste trimiterea?! Am intrat pe o postare de-a ta...doar ca să-ți spun. O să încerc mai târziu. Și... scuze de întârziere, am fost plecată din localitate la un colocviu de literatură și lingvistică.
Bine te-ai întors, Flores.
Mi-am reglat setările în aşa fel încât pot primi mesaje de la toată lumea. Eventual, încearcă mai târziu sau cu un alt browser.
Da,asta se numeste atunci cand sufletul experimenteaza.
Fizic ramai acolo blocat, dar sufleteste pleci in lume.
De obicei budistii ajung la aceasta stare, ceea ce inseamna ca paranormal se poate, ceea ce ese total adevarat ca o Fiinta Divina, adica Dumnezeu exista.
Mie, nu stiu cum se face, corpul ma ''conduce'', nu eu pe el, e ceva ciudat un sentiment ciudat mi se inchid ochii si mintea trece la o stare de aproape inconstienta, fara ajutorul meu, ceva de la sine, apoi am senzatia completa de inconstienta si ma simt ca si cum as fi murit, nu controlez nimic, si nu ma simt, nu imi simt corpul, apoi visez ceva, cand totul e rau sau cand visez ca ma misc si apoi cad brusc (cazatura de aia in fata, in nas sau cazatura de la inaltime) ma trezesc si ma simt ca o proasta, era doar un vis!
wtxwhdxifdjebdd întreabă: