| mentholinks a întrebat:

Instinctul primar al femeii e sa fie singura cu un barbat?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu avem de unde sa stim ce ii trece prin creier la femei. Multi zic ca vrea multi barbati altii bani altii muschi. Cand nu ai chef de stres privind femeile nu te complici cu ele. Mai rau e sa iti faci de cap cu asa ceva daca nu ai siguranta ca te poti descurca singur in lume

| Emazio a răspuns:

Te referi la hipergamie?

| danbnz a răspuns:

Nu.

| RAY a răspuns:

Omul este o fiinta poligama

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| DoarBogdan a răspuns (pentru mentholinks):

INSTÍNCT, instincte, s. n. Lanț complex de reflexe necondiționate, fixat într-o anumită etapă a procesului dezvoltării unei specii și transmis ereditar, deținînd la animalele inferioare un rol precumpănitor în relațiile cu mediul, iar la om avînd, datorită educației, o însemnătate redusă. Studiul instinctelor la lumina cunoștințelor moderne a dat la iveală o serie de interpretări prin ajutorul cărora cele mai minunate dintre instincte ne apar astăzi ca simple reacțiuni, datorite unor fenomene fizice sau chimice. MARINESCU, P. A. 46. Cu instinct ager și fără de greș, neabătîndu-mă adică din cale cu un palmac măcar la dreapta sau la stînga, mă întorsei pe același drum la întăriturile mele. HOGAȘ, M. N. 183.

-Dex.ro

Ok, stiu ca nu la asta te-ai referit. Sa spui ca asta este "instinctul" primar la o femeie este absurd. Sunt femei care conduc lumea si sunt singure si poate mai fericite decat si-ar putea da cineva seama. Si nu, nu pentru ca nu sunt singure cu un barbat, si prin ceea ce fac. Deci se exclude.

Sau daca tu vrei sa incluzi acest fapt in sfera logica a "intamplarilor" intalnite si deduse de tine despre diferite cazuri, ale acestor femei descrise de tine, tot nu iese la calcul big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DoarBogdan a răspuns (pentru mentholinks):

Dar vad ca ai ceva cu ele in mod special. Ce s-a intamplat? Nu incerca sa le analizezi, accepta femeia asa cum estewinking Ca si ea te accepta pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
| DoarBogdan a răspuns (pentru mentholinks):

Pai ba da. Dar nu asa... ca pare ca analizezi o noua specie de mamifer :/

Intrebari mai frumoase, nu? ^_^

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim a răspuns (pentru DoarBogdan):

Femeile alea sunt q private, in afara camerelor de filmat. Nu sunt "singure", nici o persoana "singura" nu este fericita, pentru ca depresia te apuca cand esti singur privind neputand sa ai. (nici om nu este diferit, doar mincinosi)
Vorbele sunt minciuni, de care sunt satula. Am capul plin cu minciuni, si toata viata mea fost sa aud minciuni.
Singur, nu poti sa apari in public, nu esti apt de viata sociala.
Omul este dependent de oameni, daca nu ai pe cineva "al tau" langa tine, automat te lipesti de toate ** care iti ies in cale, si multi nesimtiti profita. Alea care conduc lumea, nu-s singure.

| Anonim a răspuns (pentru mentholinks):

Cand vrei sa cunosti persoana aia, trebuie sa fi tu langa persoana aia, nu amuzandu-te cu lumea despre ce ar trebui sa fie intre tine si "persoana aia".

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns:

Așa a fost la început, chit că vorbim despre creaționism sau evoluție, și așa ar trebui să și fie. Nu crezi?

| Frank51 a răspuns:

Initial am vrut sa zic nu, dar apoi am luat exemplul animalelor. Femela leu sta langa mascul chiar si dupa ce are pui, ambii ingrijesc puii in mod aproape egal, asta se intampla la majoritatea animalelor. Deci tind sa zic ca da, femeia sta langa barbat, dar probabil doar daca nu este influentata de alti barbati, spre exemplu un mascul ii poate lua partenera altui mascul daca il invinge, suna putin egoist din partea femelei dar that's how it works.

Întrebări similare