| aazzzz a întrebat:

Într-o zi un copil de 9 mi-a dat o palmă da nu tare eu am 12 ani dar eu l-am lăsat creezând că nu are tupeu să dea Deci daca nu il lasam nici nu ma atingea.Dar dupa l-am batut.Conluzia m-a umilit, altii zic ca nu?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica tu nu l-ai umilit ca l-ai batut? El, in schimb, a avut foarte mult curaj sa dea in altul mai mare.Toata admiratia pentru el.In schimb pentru tine, nu.

| Cosmin1I a răspuns:

Bravo ma darrio, sa le tot dai apa la moara la mucosi.Cat despre tine aazzzz ai gresit doar in legatura cu bataia, trebuia sa ii dai o palma si sa il trimiti acasa.

| draculea a răspuns:

Sunt tot eu pe alt cont stergeti intrebarea ca era o minciuna si acum toti or sa creada jur ca nu mai mint stergetio pls

| draculea a răspuns:

Stergeti pls intrebarea intr-o zi un copil de 9 ani mi-a dat o palma. Este o minciuna scrisa de contul meu aazzzz care l-am uitat si acum toti o sa creada minciuna stergeti

| draculea a răspuns:

Repet e o minciuna am facut contul cu parola la nimereala stergeti intrebare va rog

| draculea a răspuns (pentru draculea):

Dc nu stergeti ca nimeni nu o sa ia funda chiar era o minciuna o gluma

Cine mi-a postat comm la intrebarea asta sa o si stearga ca 3e o minciuna

| draculea a răspuns:

Ba va rup capu stergeti dracu intrebarea ca voi nu stiti de gluma deja m-ati enervat cum credeti ca un muc de 9 ani ar putea da in altu mai mare laughing Eu am 15 ani si am facut o gluma si voi ati crezut stati si ganditi cand o cititi

Si nu lu-ati funda degeaba d-ati comm.Nu se ia funda la o gluma\minciuna