Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Intre ce doua personaje istorice ti-ar placea sa organizezi o intalnire ciudata si inconfortabila?

49 răspunsuri:
| rememberme24 a răspuns:

Amerigo Vespucci si Cristofor Columb
S-ar certa incontinuu cu privire la cine a descoperit America

| MirunaxD a răspuns:

Mihai Viteazu si Stefan cel Mare happy

| georgianageo13 a răspuns:

Stefan cel Mare si Basescu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre Vlad tepes si politicianul roman.

| DetSykes a răspuns:

Hmm, dacă stau să mă gândesc bine la întrebarea asta...Ar fi ciudat să se întâlnească Napoleon Bonaparte cu Alexandru Macedon.

| DeathIncarnate a răspuns:

Mihaaaaai Viteazul in coltul din stanga, iar in cel drepttt Adolfut Hitlerr

| Adelina77 a răspuns:

Asterix si Obelix laughing

| PapucuLuVecinu7 a răspuns:

Hitler si guta

| Kalla a răspuns (pentru SteinZer0):

Nu-s personaje istorice.

| SteinZer0 a răspuns (pentru Kalla):

Nu mai spune...Sherlock.

| SteinZer0 a răspuns (pentru Kalla):

Dragut din partea ta ca ti-ai sacrificat o parte din timpul tau pentru a-mi raspunde. Multumesc!

| BrownyBrown55 a răspuns:

Hitler si Stalin

| Kalla a răspuns (pentru SteinZer0):

No problem.

| kitykity a răspuns:

Daca a-si organiza intre doua personaje istorice o intalnire ciudata si inconfortabila ia-si alege pe Stefan cel mare si Napoleon Bonaparte. Ei au fost cunoscuti datorita curajului lor. Stefan cel Mare a domnit aproape 50 de ani, durată care nu a mai fost egalată în istoria Moldovei. În timpul său, țara a dus multe lupte pentru independență împotriva mai multor vecini, cum ar fi Imperiul Otoman, Regatul Poloniei și Regatul Ungariei. Mai multe dintre bisericile și mănăstirile construite în timpul domniei sale sunt astăzi pe lista locurilor din patrimoniul mondial. Napoleon Bonaparte născut în Corsica și specializat pe profilul de ofițer de artilerie în Franța continentală, Bonaparte a devenit cunoscut în timpul Primei Republici Franceze și a condus campanii reușite împotriva Primei și celei de-a Doua Coaliții, care luptau împotriva Franței. În 1799 a organizat o lovitură de stat și s-a proclamat Prim Consul; cinci ani mai târziu s-a încoronat ca Împărat al francezilor si de aceea i-am ales pentru petrecere.

| PapucuLuVecinu7 a răspuns:

Hitler si Nicolae Guta

| angus35 a răspuns:

Mi-ar placea sa asist la o dezatere intre Marchizul de Sade si immanuel Kant.Stiu ca nimic nu poate intrece dezbaterea dintre cei doi.

| Ibrahimovic a răspuns:

Adolf Hitler si Traian Basescu.

| OaiaNinjalău a răspuns:

Ioana d’arc si Afrodita... :3

| Vlach a răspuns:

Mihai Viteazul si Burebista