| Antimanele104 a întrebat:

Intrebare adresata oamenilor singuri:de curand am avut o epifanie si am concluzionat ca pentru mine dragostea nu exista si nici nu va exista vreodata.Doresc sa va intreb ce faceti ca sa treceti peste acest pas? Eu inca simt dureri cumplite in suflet dupa aceasta,sa ii zic asa, revelatie.Si nu doresc raspunsuri impertinente de la useri care habar nu au ce inseamna sa fi cu adevarat singur.

11 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Asta ma intreb si eu, daca afli raspunsul sa mi-l spui si mie.

| Mădă0611 a răspuns:

Uau, m-ai si scos de la ignore.

Vezi daca esti prost? nu in sensul rau, in cazul asta. Parerile altora doar te doboara, pentru ca cele pozitive nu le crezi, ca se spun din amabilitate, iar cele negative nu le uiti, asa ca e bine sa iti pazesti urechile si ochii, sa le feresti de inutilitati, in fine, sa raspund. Dragostea oricum nu exista, e doar dorinta, o fi placut sentimentul de "indragosteala" si alea alea, dar cum dorinta odata satisfacuta se stinge, "dragostea" trece, cu asta in minte, nu simt vreun gol "sufletesc" daca sunt singura, ma simt chiar foarte bine, relatiile inseamna compromisuri reciproce pentru placeri proprii, un fel de vanzare-cumparare, nu m-as simti bine stiind ca ma vand.

"cum reusiti sa va mentineti integritatea emotionala/sufleteasca?" la ce te referi?

| Antimanele104 explică (pentru Mădă0611):

1 la mana, ti-am dat din greseala ignore, l-am scos rapid.Iar 2, nu ma intereseaza absolut deloc dragoste aca dorinta, eu find si asexual pe de o parte, so...nu stiu la ce alta dragoste te-ai fi referit daca nu la cea fizica prin acest comentariu. 3 la mana:cum reusesti sa scapi din cotidian stind ca te intorci acasa intre 4 pereti goi? Adica, si eu ma cufund in lectura si cant la chitara, dar cand le las din mana, apare intrebarea:acum ce fac? Sa ies din casa si sa vad mizeria de lume de afara?

| Mădă0611 a răspuns (pentru Antimanele104):

Pai aia e dragostea despre care se canta, se vorbeste, la care se viseaza, pentru care lumea sufera, se omoara si bla bla, singura care exista, cea fizica, dorinta, ar trebui sa nu simti vreun gol "sufletesc".
Ocupa-ti timpul cu alt fel de lectura, ceva care sa iti ocupe mintea, sa te faca sa cauti mai mult, plimba-te prin locuri sigure, dar slab circulate, ia-ti un animalut, catelus. tongue Eu sunt panteista si mereu cauta raspunsuri in jur, privesc totul cu alti ochi, sunt atenta la ce e pe ici colo, bine, stau la casa si am plante prin jur, am grija de ele, daca nu, caut pe net cum sa le ingrijesc mai bine, imi incarc subconstientul cu imagini faine cu natura, din realitate sau de pe net. Sa stii ca sa privesti oameni nu e asa rau, asta daca nu ii privesti iesind din baruri sau cluburi. Panteismul m-a facut sa incep sa inteleg lumea, asa ca in fiecare om gasesti ceva bun si ceva rau pe care il poti lua ca exemplu de asa da si asa nu.

| Antimanele104 explică (pentru Mădă0611):

Foarte urat, pot sa concluzionez, fiindca pentru mine dragostea fizica nu are absolut nici o valoare, nu a existat si nici nu va exista niciodata in viata mea.Iar de felul meu sunt extrem de nihilist, asa ca nu imi mai permit luxul sa vad lumea in alte culori decat in mohoratul negru.Si singurele iesiri in societate care le practic sunt plimbarile in parcuri sau printre ruinele circurilor foamei de prin Bucuresti sau la concertele de muzica in aer liber. Urasc cluburile, urasc barurile si singurele animale pentru care nutresc totusi simpatie sunt pasarile.

| Antimanele104 explică:

Deci,prin simpla ta judecata, eu sunt retardat, fara sa intre prea mult in detalii.Acum pot si eu sa trag urmatoare concluzie:stai foarte prost la judecarea persoanelor dupa aparente.Vezi sa nu stai prost si in alte domenii, mai ales cele care tin de psihic.

| sweetnov a răspuns (pentru Antimanele104):

Exact! Fix ce nu ai putut sa pricepi. Crezi ca daca eu stau prost pe orice plan psihic înseamnă ca ma afectează? Nu e firesc sa suferi! Dar tu mergi pe varianta ta de judecată in continuare...mai degrabă lipsa acesteia.

| sweetnov a răspuns:

Pai eu n-am fost preinstalat din fabrica cu soft pentru relatii asa ca n-am avut nicio problema.

| Antimanele104 explică (pentru sweetnov):

Cine zice ca as fi avut vreo relatie incat sa pun aceasta intrebare? Dar intreb un singur lucru:cum reusiti sa va mentineti integritatea emotionala/sufleteasca? Imi inchipui ca nu este ceva usor, dar as dori sa stiu si eu.In momentul de fata sunt puternic zdruncinat afectiv.

| sweetnov a răspuns (pentru Antimanele104):

Pur si simplu nu ma interesează. Nu ma ajuta cu nimic pe mine si nici nu am timp pentru asta. Te-ai gândit măcar puțin că singurătatea nu e chiar ceva trist decât din prisma societatii care vrea sa impună fortat asta altfel nu ar mai fi ea insasi integra?

| Antimanele104 explică (pentru sweetnov):

Atunci pentru ce ai mai raspuns? Sa imi umpli timpul si spatiul de pomana doar ca sa imi spui ce stiam deja despre singuratate? Ai citit macar ultima parte a intrebarii sau ai vrut doar sa fii comic, crezand ca mie mi-ar arde de glume?