| 1AngryMan a întrebat:

Întrebare:dacă ai murit și ai avea de ales între: a avea posibilitatea de a putea veghea asupra persoanelor drage (iubite)fără a putea afecta viața lor în vreun fel, îi poți observa cum îmbătrânesc etc, până cand aceștia în cele din urmă se vor alătura vouă după ce aceștia la rândul lor vor muri și ei sau de a intra în paradis (Rai) și a ți continua acolo drumul tău?happyTu ce ai alege
PS : sunt la muncă și mă cam plictisesc?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E clar că te plictisești daca ai ganduri asa de tâmpite.

| 1AngryMan explică (pentru darrio2007):

Serios? Pentru mine e clar ca ești depășit de această întrebare!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai crede asemenea prostii, persoana decedata nu vegheaza asupra nimanui, cei morti nu continuă sa traiasca in alta parte rai sau iad, acestea sunt minciuni in care multi oameni cred, persoana decedata nu iti poate influenta viata cu nimic, persoana care a decedat indiferent ca este femeie sau barbat nu continua sa traiasca in alta parte nu există asa ceva. Omul nu are un suflet care la moarte parăseste corpul, astea sunt minciuni si povești in care multi români cred.

| 1AngryMan explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc pentru răspunsul tău! Eu nu am spus ca cred sau nu în ceva anume ci a fost o întrebare foarte spontană venită (nici nu mă gândeam la deces sau cat de cât vreo legătură!) ci am vrut să mi expun întrebarea mea public. Acum dacă e o întrebare bună /proastă fiecare decide cum crede de cuviință!happy voie bună?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 1AngryMan):

Salut! Intrebarea ta este foarte bună si de aceea am dorit sa iti spun punctul de vedere al Bibiliei si al lui Dumnezeu, el nu chinuie nici o persoana decedata in iad.

| 1AngryMan explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc frumos, și mie îmi dă impresia a fi o întrebare gen virală de ce nu?

| RAY a răspuns:

Realitatea e prea dura de asta majoritatea ar ucide impotriva ei, dupa ce mori s-a terminat totul, numai exista nimic, ca fapt divers de ce crestini iti plang morti daca merg in rai, eu ca ateu nu cred ca ii voi mai revedea dar ei plang ca cei dragi merg in paradisul vesnic

| StrongHeart a răspuns:

Vreau sa imi vad de viata mea, si daca ma duc in rai si daca ma duc in iad, vreau sa fiu lasat in pace acolo.
Imi ajunge viata asta unde toti vor cate ceva, toti te judeca, toti trag de tine in toate directiile, n-am chef sa duc grija altora si dincolo.

| Cipi1212 a răspuns:

A de variantă.

| eliancodrut a răspuns:

CristiDinBucuresti ti-a dat cel mai bun raspuns.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu aş alege raiul, decât să mă uit la alţii, e mai frumos în rai.

| Bombasar a răspuns:

As acele somnul vesnic, care oricum e inevitabil, restul sunt basme de copii