Absolut nimic special. Faptul ca sunt expert nu-mi confera nici drepturi, nici obligatii speciale.
De cand sunt expert TPU nu fac nimic deosebit fata de ce faceam inainte. Nu s-a schimbat nimic in atitudinea mea. Nu este o povara asa de grea ca sa fi nevoit sa te schimbi! Este o titulatura virtuala, nu o coroana care sa te apese!
@andaranda, poţi face acea propunere şi acum. Nu-i nevoie să fii expert pentru. asta.
@anonim, nu văd pe niciun expert TPU ca pe o concurenţă, şi prin urmare n-am nimic cu ei.
Poate din răspunsurile celorlalţi utilizatori, vor înţelege şi ceilalţi că a fii expert, neexpert, implică aceleaşi drepturi şi responsabilităţi pe acest site, şi singura diferenţă constă în chenarul portocaliu, care-i pur şi simplu decorativ d. p. m. d. v.
Daca as fi pentru o zi expert, nu as face nimic neobisnuit.As intra pe site, as raspunde la cateva intrebari. Exact ce fac si fara a fi expert
Dacă aş fi pentru o zi expert TPU, aş propune să nu mai existe diferenţă între experţi şi utilizatorii obişnuiţi, deoarece vedem cu toţii că lucru ăsta e deranjant şi că fiecare nu ştie mai bine cum să facă să ajungă expert TPU. la sfârşitul fiecărei întrebări, găsim veşnica replică, şi anume : DAU fundita. nasol
M-aş umfla în pene, că doar sunt expert, nu
?
Glumesc. Acum sincer, nu aş face nimic special, aş intra pe site şi aş răspunde la întrebări
.
anonim_4396 întreabă: