| hândel a întrebat:

Întrebare pentru. utilizatorii obişnuiţi TPU: dacă aţi fii pentru. o zi experţi TPU, ce aţi face?
Întrebare pentru. experţii TPU: dacă aţi fii pentru. o zi din nou utilizatori obişnuiţi, ce aţi face?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Absolut nimic special. Faptul ca sunt expert nu-mi confera nici drepturi, nici obligatii speciale.

Elianna
| Elianna a răspuns:

De cand sunt expert TPU nu fac nimic deosebit fata de ce faceam inainte. Nu s-a schimbat nimic in atitudinea mea. Nu este o povara asa de grea ca sa fi nevoit sa te schimbi! Este o titulatura virtuala, nu o coroana care sa te apese!

| hândel explică:

@andaranda, poţi face acea propunere şi acum. Nu-i nevoie să fii expert pentru. asta.
@anonim, nu văd pe niciun expert TPU ca pe o concurenţă, şi prin urmare n-am nimic cu ei.
Poate din răspunsurile celorlalţi utilizatori, vor înţelege şi ceilalţi că a fii expert, neexpert, implică aceleaşi drepturi şi responsabilităţi pe acest site, şi singura diferenţă constă în chenarul portocaliu, care-i pur şi simplu decorativ d. p. m. d. v.

| JustMe a răspuns:

Daca as fi pentru o zi expert, nu as face nimic neobisnuit.As intra pe site, as raspunde la cateva intrebari. Exact ce fac si fara a fi expertwinking

| cosima11 a răspuns:

Dacă aş fi pentru o zi expert TPU, aş propune să nu mai existe diferenţă între experţi şi utilizatorii obişnuiţi, deoarece vedem cu toţii că lucru ăsta e deranjant şi că fiecare nu ştie mai bine cum să facă să ajungă expert TPU. la sfârşitul fiecărei întrebări, găsim veşnica replică, şi anume : DAU fundita. nasolwinking

| AndutzaAndu a răspuns:

M-aş umfla în pene, că doar sunt expert, nu laughing?
Glumesc. Acum sincer, nu aş face nimic special, aş intra pe site şi aş răspunde la întrebări happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as lua de tine exact in acelasi mod in care te iei de experti pierzind din vedere ca nu sint decit useri obisnuiti ca mine si ca tine.Ca mai sint "secrete"ar fi lumea moarta fara ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi pentru o zi expert, le-as da stupid tuturor celor care au idei ce contravin ideilor mele. Doar sunt expert, ce Panama, eu am mereu dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic interesant, as face exact acelasi lucru ca si pana acum.Cu,sau fara acest titlu, scopul meu este acelasi; sa incerc sa ajut pe cat de mult posibil.