Ca sa nu iti mai fure cineva, dai de mancare cainelui.ca sa furi de la cineva care are caine, trebuie sa nu aiba mancare. daca are, o sa te muste si pierzi bani
Fi atent frate ...citeste bine sa intelegi.: intri la unu care are mancare la caine si sunt gata orhideile sau ceva de genu: dai pe Tab o sa iti apara o patratica galbena pe acolo pe undeva daca no vezi dai e mai multe ori pe tab nah dupa ce o vezi acolo jos la prieteni unde sunt aliniati scrie fermele pretenilor sau top frend. dai pe tab pana iti ajunge patratica galben acolo dupa ce o ajuns dai enter si o sa iti apara hide items a aluia si ii ascunzi cainele.nu inchizi patratica ii ascunzi cainele si te chinui pe acolo pe la margine sa furi mai invarti pe acolo daca inchizi aia no sa mearga succes
Da merge sa furi cu un caine : Poti ascunde cainele:X. Apesi pe TAB ( la tastatura ) si iti va aparea un patrat galben care o sa fie in jurul obiectelor de la ferma. apesi in continu TAB pana ce patratul galben iti va fi in jurul cuv Fermele Prietenilor.( asta se afla in drept cu vecini. unde iti arata ca poti cauta vecini chiar deasupra.) dupa ce ti-a ajuns patratul acela pe scrisu acela apesi ENTER si iti va aparea un meniu. acolo apesi pe caine ca sa dispara si apoi incepi sa furi dar sa nu inchizi meniul acela... dupa ce ai term de fura apesi OK la meniu si ferma ti se va reincarca apoi mergi la alt vecin si ascunzi cainele cum ti-am zis eu. winking o sa mearga citeste bine instructiuniile ca o sa mearga... bafta.
Poti ascunde cainele:X. Apesi pe TAB ( la tastatura ) si iti va aparea un patrat galben care o sa fie in jurul obiectelor de la ferma. apesi in continu TAB pana ce patratul galben iti va fi in jurul cuv Fermele Prietenilor.( asta se afla in drept cu vecini. unde iti arata ca poti cauta vecini chiar deasupra.) dupa ce ti-a ajuns patratul acela pe scrisu acela apesi ENTER si iti va aparea un meniu. acolo apesi pe caine ca sa dispara si apoi incepi sa furi dar sa nu inchizi meniul acela... dupa ce ai term de fura apesi OK la meniu si ferma ti se va reincarca apoi mergi la alt vecin si ascunzi cainele cum ti-am zis eu. winking o sa mearga citeste bine instructiuniile ca o sa mearga... bafta.
george28demian11 întreabă:
anonim_4396 întreabă: